Kamarádky si chtěly pořídit společnou fotku, omylem ale zachytily něco děsivého

2. června 2021·Koktejl·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto. Foto: Shutterstock

Skupina žen  z anglického města Coventry si na oslavě chtěla pořídit nevinnou společnou fotku, když se ale na snímek podívaly, pořádně jim všem zatrnulo. Vedle sedmi kamarádek se totiž na fotce objevila ještě záhadná osmá postava. Žena, v jejímž bytě se oslava odehrávala, později zjistila, o koho by mohlo jít. 

Rebecca Glassborow (30) si k sobě domů pozvala šest kamarádek a sedmice žen spolu strávila příjemný a zábavný  večer. Během večírku se kamarádky rozhodly pořídit si na památku společné foto. S pomocí samospouště se vyfotily tak, aby žádná nechyběla.

Po pohledu na snímek jim ale ztuhla krev v žilách. Naprosto jasně je na něm totiž vidět i osmá postava. “Je to dost děsivé. Všechny nás to vylekalo, rozhlížely jsme se po pokoji a hledaly, co by to mohlo být.  Nepřišly jsme na to. Některé z nás si myslí, že je to žena s dlouhými hnědými vlasy. Bylo to divné. Nenašly jsme nic, co by se podobalo tomu na fotce,” uvedla Glassborow pro britská média.

Glassborow, v jejímž bytě k úkazu došlo, je od té doby pořádně vyděšená. O svém zážitku řekla i sousedce. Od té se dozvěděla, že v koupelně v bytě o patro níž skutečně někdo zemřel. Víc než mrtvých lidí by se ale prý měla bát těch živých.

“Razí tohle heslo, ale mě to děsí. Když ležím v posteli, přemýšlím o tmavých postavách, které se mi vkrádají do ložnice,”svěřila se žena.

Angličanka popsala, že podivné zvuky ve svém obydlí zaznamenala již v minulosti, vždy si ovšem myslela, že je mají na svědomí sousedé nebo nějaký jiný běžný důvod. Nakonec se ale snaží brát zážitek s humorem. Záhadnou ženu s kamarádkami z legrace pojmenovali Flo a často se stává terčem jejich vtipů.

Koktejl - další články

Doporučujeme