Láska nezná hranic. Žena porodí dítě vlastnímu synovi, manžel všechno schválil

26. září 2022·Koktejl·Redakce

Nancy Hauck porodí dítě svému synovi (Zdroj: Profimedia)

Někteří lidé jsou schopni pro to, aby měli děti udělat všechno. Klidně poprosit vlastní matku, aby odnosila vnouče. To se stalo Nancy Hauck z Utahu, které svému synovi a jeho partnerce odnosí jejich dítě. Informaci přinesl magazín People.

Nancy Hauck (56) je žena činu. Když zjistila, že její syn Jeff a jeho žena Cambria nemohou mít další děti, rozhodla se že jim poslouží jako náhradní matka. Cambria nemohla po hysterektomii mít další děti, ona a její partner si je ale velmi přáli. Zpočátku si ale myslela, že to vzhledem k jejímu věku nebude možné.

Rodina se na vnučku těší (Zdroj: Profimedia)

Jenže bylo, embryo se uchytilo a početná rodina přivítá v listopadu dalšího potomka. „Nikdy by mě nenapadlo, že budu v 56 letech těhotná, ale je to krásné,“ komentuje svůj požehnaný stav Nancy. Mladý pár měl s početím vždycky problém. Podstoupili několik umělých oplodnění, před třemi lety se jim narodila dvojčata.

Porod dalších dvojčat, která se narodila před 11 měsíci, byl ale komplikovaný a Cambria musela podstoupit hysterektomii. Po dalších dětech ale společně s partnerem toužila, navíc měli ještě dvě zmražená embrya, která se rozhodla využít. „Těhotenství je podobné, jako když jsem čekala syna, ale mám trochu nevolnosti. Je to síla nosit synovi dceru,“ prozradila i pohlaví miminka Nancy, která je sama pětinásobnou maminkou. Manžel Nancy všechno schvaluje a celá rodina se na další miminko moc těší.

Nancy Hauck a její rodina (Zdroj: Profimedia)

Koktejl - další články

Doporučujeme