Marodná Micka: Když prezidentský pár odletěl do Londýna, první kočička doma trpěla

9. května 2023·Koktejl·Redakce

Petr Pavel, Eva Pavlová, kočka Micka (Foto zdroj: Instagram Petra a Evy Pavlových, se souhlasem pana prezidenta a první dámy)

Když vás pracovní a společenské povinnosti ženou do Londýna a vy přitom máte doma malého maroda, není to nic snadného. Své o tom ví prezidentský pár Petra a Eva Pavlovi, kteří museli se svou Mickou, kočkou první, před cestou na korunovaci krále Karla III. na veterinu. První dáma to zveřejnila na svém instagramu, Micce trhali zub.

Cesta Petra a Evy Pavlových do Londýna na korunovaci krále Karla III. byla velice ostře sledovaná. Nejprve se mluvilo o jejich cestě běžnou linkou, na korunovaci pak byla první dáma České republiky za hvězdu ve svém krásném a elegantním modelu. Nejen že ji to velice slušelo, ale krásně se s ní sladil i její manžel. Dokonce se na jejich druhý outfit objevilo i několik milých vtípků, které narážely na prezidentovo “cibulákové” sako a “letněbouřkově rozmarné” šaty jeho ženy, které odkazovaly na nově nazvané barvy pozadí prezidentských známek.

Tento výlet jim lehce znepříjemnily zdravotní potíže jejich kočičky Micky, která se stala slavnou ještě před zvolením Petra Pavla. Před odletem ji musela paní Eva odvézt k veterinářce, která ji vytrhla bolavý zoubek. Muselo pak pro ni být velice těžké své milované zvířátko opustit a nechat o ni pečovat někoho jiného. Povinnosti první dámy jsou však neodkladné.

O Micku bylo postaráno s láskou, čekala a dočkala se. Dostala za odměnu dobrůtky, a to i proto, že ještě před odjezdem do Londýna jsem ji musela vzít k její lékařce do Roudnice. Ta jí vytrhla zoubek, špičák. Trpěla jsem s ní, ale to nepomohlo… Teď už se na mě nezlobí,” napsala po návratu domů Eva Pavlová na svůj instagram a přidala fotku Micky, jak si hoví ve svém pelíšku a vyhřívá se na sluníčku.

View this post on Instagram

A post shared by Mgr. Eva Pavlová (@eva__pavlova)

 

Koktejl - další články

Doporučujeme