Muž se pokusil zabít svého šéfa slinami infikovanými covidem-19

14. února 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock.com)

Velmi netradiční případ se odehrál v Turecku ve městě Adana. Muž se pokusil zabít svého šéfa nápojem infikovanými slinami. Ty koupil od pacienta nakaženého nemocí covid-19. Majitel autosalonu, u kterého muž pracoval, na to přišel a následně ho zažaloval za pokus o vraždu. Informoval o tom server Times Now News.

Majitel autosalonu Ibrahim Unverdi podal na svého zaměstannce Ramazana Cimena, který u něj tři roky pracoval, žalobu. Chtěl ho totiž zabít nápojem, do kterého nakapal infikované sliny. Ty si koupil od pacienta nakaženého covidem-19 v přepočtu za 1 500 korun. Bohužel otrávit majitele se mu nepodařilo, a tak ho následně alespoň okradl.

Po prodeji nového vozu Unverdi dal 630 000 korun Cimenovi a požádal ho, aby peníze zanesl do kanceláře.Úplně jsem mu důvěřoval. Dokonce měl klíč od mého trezoru,” řekl pro LADbible majitel autosalonu. Později se mu šéf snažil dovolat, protože peníze do kanceláře nedonesl. Následující den se Cimen ozval, že peníze ukradl, protože je potřebuje na splátku pro vymahače dluhů.

V dalších dnech majiteli autosalonu i vyhrožoval.“Nemohl jsem tě zabít virem. Příště tě střelím do hlavy,”napsal podle serveru Tomes Now News Ciemen do jedné z sms zpráv. Policie muže obvinila za pokus o ublížení na zdraví, krádeže a výhružného chování. Bohužel pachatele zatím nenašli. “Prokuratura mi poskytla ochranu do doby, než ho najdou,” dodal majitel.

Koktejl - další články

Doporučujeme