Oslaďte si rozvod! Žena si na oslavu objednala netradiční dort

29. srpna 2023·Koktejl·Redakce

Žena si objednala dort na oslavu rozvodu. (Foto: Depositphotos/facebook)

Svatební dort je tradicí, ale rozvodový, to už je jiné kafe. Do jedné cukrárny ve Velké Británii přišela zákaznice, která chtěl právě takový netradiční dort vyrobit. Teď fotografie tohoto povedeného zákusku koluje na sociálních sítích.

Do cukrárny One Stop Cake Shop a BalloonsGainsborough přišla zákaznice, která si objednala velmi netradiční zákusek. Na oslavu rozvodu chtěla upéct dort, podnik to pojal jako výzvu a rozhodl se jí vyhovět.

Cukrárna vyrobila červené zlomené srdce, které je doplněné o železnou kouli s řetězem. Celý dort je pak rozřezán na dvě poloviny a na vršku je černým písmem napsáno: Mám hotovo. Konečně rozvedená.” Pod dortem je ještě černá deska, na které je červený nápis: Konečně volná.”

Hned po dopečení se s ním podnik pochlubil na sociální síti. Rozvodový dort vyrobený pro milou dámu minulý týden. Vanilkový piškot, plněný vanilkovým krémem a marmeládou, pokrytý ganache z bílé čokolady,” napsala k příspěvku cukrárna, která také oficiálně oznámila, že opravdu vyrábí dorty pro VŠECHNY příležitosti.

Aktuálně má příspěvek více než 200 tisíc lajků a více než 21 tisíc komentářů. Veřejnost výtvor podle reakcí ohromil. Skvělý nápad, napsala jedna z uživatelek.

Koktejl - další články

Doporučujeme