Po porodu vrazila novorozence do rukou zákazníkovi restaurace a utekla

25. května 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Hodně nevšední případ se odehrál v Americe v New Jersey. Do tamní restaurace vtrhla čtrnáctiletá dívka s novorozencem a žádala o pomoc. Než stačila přijet policie, vrazila miminko do rukou jednomu z návštěvníků restaurace a utekla. Informoval o tom server Newsweek.

Podle zaměstnance Frankieho Aguilara v odpoledních hodinách mladá dívka vpadla do restaurace El Patron a v náručí svírala novorozence. Vypadala trochu zoufale,” popsal podle serveru Newsweek. Poté začala hosty v restauraci žádat o pomoc, proto zaměstnanci raději zavolali policii.

Před jejím příjezdem předala miminko do rukou ženy, která seděla u nejbližšího stolu a utekla. Dívka mi dítě ochotně předala,” popsala Alease Scott pro server. Ta si všimla, že dítě nemělo ani přestřihnutý pupečník.

Alease následně zaregistrovala, že má novorozenec potíže s dýcháním. Po příjezdu mu policie okamžitě poskytla dýchací masku s kyslíkem. Jakmile jsem dítěti nasadila kyslíkovou masku, tak jsme najednou uslyšeli ten nejkrásnější pláč a dítě se začalo hýbat. Mírně otevřelo oči, a pak je zase zavřelo. Také bylo hladové a snažilo se sát kyslíkovou masku. Takže jsme věděli, že je v pořádku,” dodala žena pro Newsweek.

Jsem šťastná, že jsem tam byla a mohla jsem v ten moment pomoci. Ta dívka byla prostě zoufalá a nevěděla, co má dělat,” uvedla Scott. Posléze policie dívku našla nedaleko restaurace. Vyslechli ji, zjistili, že má pouhých čtrnáct let a odvezli do nemocnice. Podle zahraničního serveru jí žádné obvinění nehrozí a dítě bude předáno k adopci.

Koktejl - další články

Doporučujeme