Ráj pro kočičího dobrodruha. Majitel slavného čtyřnohého cestovatele pořídil dům za 19 milionů

30. ledna 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Simon Yosh je kočičí dobrodruh a instagramová celebrita, která se může pochlubit 761 tisíci sledujícími. Jedná se o kocourka, jehož majitel, JJ Yosh z amerického Colorada, ho bere na ty nejúžasnější a nejdobrodružnější výlety. Kocourka fotí, točí a navzájem si užívají svou společnost. Není tedy divu, že je za svého mazlíčka ochoten utrácet majlant. Nyní postavil dům za 19 milionů, který je přímo kočičím rájem. Informoval o tom web Novinky.cz.

Někteří kočičí páníčci se rozhodnou, že svému mazlíčkovi přizpůsobí opravdu všechno. A přesně to dělá nadšený dobrodruh a influencer JJ Yosh, který svůj instagramový účet zaplavuje nádhernými fotkami z cest a výletů. Společnost mu při cestování dělá jeho šestiletý kocour Simon.

Kocourek má svůj vlastní instagramový účet, kde ho mohou lidé sledovat na jejich společných cestách za dobrodružstvím. Svého páníčka sice ještě v počtu sledujících netrumfnul, má jich tam ale také víc než dost. Není tedy divu, že mu JJ přizpůsobuje vše, co jde, aby se měl jeho slavný miláček dobře.

Nyní mu postavil přímo kočičí dům a vybavil ho tak, aby naplňoval všechny potřeby malého chlupáče. Dům má čtyři podlaží a je přitisknutý k vysoké skále, která uvnitř domu slouží jako stěna k lezení a zároveň je z ní tajná stezka pro kočku do každého patra. Velký strom, kolem nějž vede schodiště, je pak určen jako velká prolézačka pro kocoura, který tudy získává přístup do koruny. Pro rozptýlení a zábavu slouží i jezírka s koi rybkami, která jsou umístěna přímo v interiéru.

View this post on Instagram

A post shared by JJ YOSH (@jjyosh)

Jak na svém Instagramu píše JJ Yosh, zmíněný příbytek je prvním domem, který byl kdy postaven přímo pro kočku. Popravdě ale ani lidé tu nepřicházejí nijak zkrátka. Na střešní terase mají k dispozici vířivku, v podlaží pod ní je dlouhý bar, jinde je možné spatřit pracovní koutek.

Koktejl - další články

Doporučujeme