Rodina pohřbila milovanou fenku. Ta se objevila pár dní potom živá a zdravá

16. listopadu 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Fenka anglického špringršpaněla Maisie utekla před ohňostrojem, který ji vylekal. Po rozsáhlém pátrání se našlo její mrtvé tělo na silnici. Zdrcená rodina pejska pohřbila. Po několika dnech se stal zázrak. Jejich fenka se našla živá a zdravá. Majitelé pohřbili jiného pejska. Informace přináší Novinky.cz.

V sobotu 5. listopadu vyrazila Britka Codie Huttonová na rychlou procházku se svou fenkou Maisie. V okamžiku, kdy otevřela dveře od auta, aby se pejsek provětral, vybouchl na obloze ohňostroj. Fenka se lekla a utekla pryč.

“Bylo ještě docela brzo, takže jsem žádný ohňostroj nečekala. Chtěla jsem s ní jít jen na krátkou procházku na vodítku,” popisovala žena dramatické chvíle a dodala, že Maisie Okamžitě vystartovala pryč od auta. Během tří hodin ji už celá rodina včetně přátel hledali. Fenka nebyla k nalezení ani druhý den.

V pondělí dostala rodina strašnou zprávu. Poblíž místa, kde se jejich Maisie ztratila se našlo psí tělo pravděpodobně sražené autem. Psí tělíčko sice nebylo příliš k poznání a veterinář nenašel čip, ale podle znaků na tlapkách a ocase Codie usoudila, že se jedná o jejího psa. Zdrcená musela říct svému tříletému synovi, že jeho psí kamarádka je v psím nebíčku. “Bylo to hrozné,” uvedla Huttonová.

Pejska pohřbili i s jeho pelíškem na zahradě svého domu. Veterinář však nechtěl ztrácet naději a pátrání po Maisie neodvolal. A dobře udělal. Pět dní poté, co se fenka zaběhla, byla nalezena asi 27 kilometrů od místa, kde utekla od auta. Byla vyčerpaná a hladová, ale jinak byla v pořádku. Dokážete si představit to dojemné shledání s rodinou. “Nemohla jsem pořád uvěřit, že je to opravdu ona,” oddechla si šťastná žena i její malý syn, který byl štěstím bez sebe.

Koktejl - další články

Doporučujeme