Sokyně v lásce není žádný problém. Poradíme vám, jak se jí zbavíte

6. října 2021·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Jakmile se ve vašem životě objeví sokyně, která projeví zájem o vašeho partnera, patrně se budete cítit ohrožená. Ale nebojte se, tato bitva se dá vyhrát bez ztráty cti i partnera. Stačí být klidná a trochu přemýšlet. Informace přináší Dáma.cz.

Udržte si grácii

Krouží-li kolem vašeho partnera sokyně, jejímž jasným záměrem je přebrat vám ho, čeká vás boj. Chcete-li z něj vyjít jako vítězka, udělejte to s grácií. Muži nesnášejí pomluvy a hysterické scény, takže se jich snažte vyvarovat. Kritizování a pomlouvání vaší sokyně vám v očích partnera k ničemu nebude, naopak. Ponížíte jedině sama sebe a partnerovi zadáte důvod, proč se o sokyni začít zajímat víc.

Někoho jí dohoďte

Funguje to pouze v případě, že se se sokyní znáte osobně. Zkuste se poptat v okolí svých single přátel, zda by se někomu z nich nelíbila. Prostě si zahrajte na dohazovačku, chcete přece ochránit svůj vztah. V případě, že nikoho nenajdete, nezbývá, než se uchýlit k malé lži. Namluvte sokyni, že o ni má zájem nějaký váš společný známý, který se stydí ji oslovit, a pak už vše nechte osudu.

Skamaraďte se s ní

My ženy umíme občas být opravdu mrchy, když nám o něco jde, to je fakt. Jestli však jde o kamarádku, je pro nás daleko těžší udělat něco, co by jí mohlo ublížit. Pokuste se proto se sokyní nenápadně navázat kontakt a udělat si z ní kamarádku, i kdyby jen na oko. Jestli má všech pět pohromadě, patrně nebude riskovat přátelství kvůli vašemu partnerovi.

Sveďte svého muže

Máte-li pocit, že flirtování a sváděcí techniky vaší sokyně dopadají u vašeho partnera na úrodnou půdu, je na čase se zamyslet. Samozřejmě, každému chlapáckému egu lichotí zájem ženy, jde ale také o to, jak na něj reaguje. Začněte mu věnovat víc pozornosti, podnikejte víc společných aktivit, uvařte mu večeři, obnovte vášeň v ložnici… A uvidíte, že se mu sokyně rychle vykouří z hlavy.

Vyvolejte v něm žárlivost

Jestli na flirtování vaší sokyně reaguje kladně a vy cítíte, že o ni projevuje zájem, upoutejte jeho pozornost zpět. Stačí k tomu lehký flirt s jiným mužem! Samozřejmě takový, který udržíte na platonické bázi, aby nedošlo k průšvihu. Muži jsou přece jen lovci, a jakmile ucítí, že je jejich teritorium ohrožené, zabojují.

 

 

Koktejl - další články

Doporučujeme