Šťastné shledání. Leopardí mláďata se opět setkala se svojí maminkou

16. května 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto.(Zdroj: Shutterstock)

O dojemné video se postarala jedna leopardí samice. Ta se setkala díky záchranářům opět se svými mláďaty. Informoval o tom server Paws Planet.

Záchranáři z indického města Súrat zachránili tři leopardí mláďata. Ta se teď opět setkala s maminkou. Celé setkání zachytila kamera. Dali jsme mladé leopardy do koše a nainstalovali kameru, abychom mohli sledovat, jak setkání dopadne,” uvedl zahraničním médiím šéf záchranářů Najár Punét.

Záběry během pár dnů doslova obletěly internet. Z videa je zřejmé, že mláďatům leopardí samice nejprve pomohla z boxu, ve kterém je na místo přinesli záchranáři. Následně se k nim opatrně přiblížila a když zjistila, že jde o její mladé, okamžitě jim začala čistit kožíšek. Malí leopardíci byli také nadšení, že vidí svou maminku a  poskakovali okolo ní.

Mláďata se ocitla v ohrožení života, když se jim jednoho dne matka ztratila. Roztomilá koťata uvězněná v hluboké jámě našli místní. Ti také zavolali záchranáře, kteří malým leopardům pomohli a navrátili je zpět matce.

Koktejl - další články

Doporučujeme