Tohle se může stát jen v Americe. Žena zahučela po hlavě do kadibudky, když se snažila vylovit mobil

29. dubna 2022·Koktejl·Dominika Číčelová

ILustrační foto (Shutterstock)

Ve státě Washington v Americe spadl jedné ženě mobil do latríny. Snažila se ho vylovit, ovšem takovým způsobem, který by asi jen tak někoho nenapadl. Dopadlo to tak, že do kadibudky spadla po hlavě. Mobil však našla, takže si mohla zavolat pomoc. Místní hasiči se doposud s ničím podobným ještě nesetkali. Informoval o tom server Novinky.cz.

Přijít v dnešní době o mobil nechce nikdo. Taková ztráta telefonu je nepříjemná věc, ale ještě nepříjemnější je zahučet na dno kadibudky. Jistá Američanka však byla jiného názoru, a když si během výšlapu na Mount Walker ve státě Washington odskočila, mobil jí spadl přímo do latríny mezi exkrementy.

Odhodlaná žena se ho pokoušel nejprve vytáhnout pomocí psího vodítka Když se jí to nepodařilo, na vodítko přivázala samu sebe a v domnění, že ji udrží, se pro mobil po hlavě spustila přímo do latríny. Kupodivu psí vodítko její váhu neudrželo a žena skončila na dně kadibudky. Účel to však splnilo a žena se tak opět se svým mobilem shledala. S ním si také po marných pokusech dostat se z kadibudky zavolala pomoc.

Ženě se při pádu nic nestalo, ovšem hasiči, kteří ji zachránili a následně o celém incidentu informovali, jí doporučili navštívit lékaře. Žena byla vyzvána, aby vyhledala lékařskou pomoc poté, co byla vystavena lidským výkalům, ale chtěla pouze odejít,” uvedli hasiči ve svém prohlášení. Být na jejím místě, asi bychom taky chtěli být co nejdříve pryč.

Koktejl - další články

Doporučujeme