V pelechu se objevil vetřelec. Místo psa tam na páníčka čekal rys

13. března 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Opravdu netradiční vetřelec po příchodu z práce čekal na nejmenovaného Američana. Ten v psím pelechu objevil místo svého čtyřnohého miláčka rysa. Informoval o tom server New York Post.

Majitele domu v San Manuelu v Arizoně čekalo po příchodu z práce překvapení. Když vešel do domu, našel v pelíšku pro psa, povalovat se rysa. Majitel zvíře vyfotil a okamžitě zavolal odchytovou službu. Ta ale přijela pozdě a rys mezitím utekl.Majitel domu má podezření, že zvíře vešlo do domu odemčenými dvířky pro psa,” uvedl podle serveru policejní důstoník.

Ihned poté se na sociální síti Twitter, konkrétně na profilu Arizonského úřadu pro lov a rybolov, objevily fotografie nevítaneho hosta. Na snímcích si rys vesele hoví v pohodlném pelíšku. A i když všichni víme, že kočkovitá šelma je divokým zvířetem, tak v danou chvíli působila velmi domestikovaně.

Úřad ale i tak všechny majitelé psů před rysy varoval, jsou totiž velmi nebezpeční. Zvíře by nikdy neměli odchytávat sami a raději zavolat příslušné orgány. Tentokrát ale vše dopadlo dobře a pelíšek už zase obývá původní čtyřnohý obyvatel.

Koktejl - další články

Doporučujeme