Začala první castingová kola Superstar. Kdo letos usedne ve hvězdné porotě?

21. června 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Monika Bagárová s dcerou Ruminkou. (Foto: se svolením TV Nova)

Oblíbená pěvecká soutěž se opět vrátí na obrazovky. V pátek producenti show odhalili na Instagramu hvězdnou porotu a potvrdili, že se začínají natáčet první castingová kola. Na koho se tedy diváci mohou na podzim těšit?

Letošní ročník pěvecké soutěže Superstar se v jedné věci storprocentně lišit nebude. Za porotcovský pultík totiž usedne známá pětice: herečka Patricie Pagáčová, zpěvačka Monika Bagárová,zpěvák Pavol Habera, hudebník Marián Čekovskýmoderátor Leoš Mareš.

View this post on Instagram

A post shared by SuperStar (@superstarcs)

S touto sestanou se diváci rozhodně nudit nebudou. Už před začátkem prvního castingového kola, které se uskutěčnil v pátek, jednomu z porotců humor nechyběl. “Jako vždy, ještě pár úprav a jdeme na to! Přece nebudou nové hvězdy stát na zasr… – špinavém jevišti,” napsal Habera na Instagram k videu, kde vytírá ve studiu podlahu. “Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Hmm… jdu se tam postavit po desáté a těším se na to,” dodal zpěvák.

View this post on Instagram

A post shared by Pavol Habera (@pavolhabera)

Obě ženy, které v porotě sedí, jsou stále na plný úvazek maminkami. Z toho důvodů je na natáčení doprovází dcery. “A jedem, trochu se nám ta porota od loňska rozrostla,” napsala na Instagram Patricie Pagáčová. Na fotografii je společně s Monikou Bagárovou v zákulisí a v náručí drží svou skoro měsíční dceru Bibianu. “Minulej rok jsem tu seděla s Ruminkou v bříšku, teď tu sedím znovu a už je z ní skvělá parťačka,” dodala Bagárová k fotce, na které roční dcera sedí na pultíku poroty.

View this post on Instagram

A post shared by Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova)

Na to, jaké talenty letošní ročník přinese, si budeme muset ještě nějakou chvíi počkat. Už teď je ale jasné, že o zábavu nouze nebude.  Jak se na další ročník Superstar těšíte vy? Napište nám do komentářů na Facebooku!

Koktejl - další články

Doporučujeme