Žena krátce po porodu onemocněla agresivní formou rakoviny prsu. Nemoc porazila díky dceři

31. ledna 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

V každé ženě se po porodu mísí emoce, pocity a hlavně její tělo se cítí všelijak. Většina novopečených maminek je vyčerpaná, proto by si žádná nepomyslela, že i toto může být náznakem nějaké nemoci. Taylor Norman si také myslela, že to jsou jen obyčejné problémy šestinedělí, ale bohužel se pletla. Lékaři jí diagnostikovali agresivní formu rakoviny prsu a tak začal její boj o život. O příběhu informoval server Love What Matters.

Taylor si pár týdnů po porodu nahmatala v prsu bulku. Bohužel na to nejprve nebrala zřetel, jelikož během kojení se boule v prsu tvoří poměrně často. Jedná se o nashromážděné, ztvrdlé mléko. Během šestinedělní kontroly svůj nález nahlásila lékaři, ale ten také tvrdil, že je to normální a nemusí se bát.

Bulka se stále zvětšovala, proto se maminka pětiměsíční holčičky rozhodla situaci řešit. V ten moment jí lékaři potvrdili agresivní formu rakoviny prsu. “Dceři bylo pět měsíců, mně 27 let. Nádor už mi zabíral půl prsu a bolest byla nesnesitelná. Plakala jsem hodiny denně, protože jsem umírala,” popsala Taylor pro server.

Žena musela co nejdříve podstoupit chemoterapii, věděla, že nesmí zemřít, protože má svou milovanou holčičku, kterou chtěla vidět vyrůstat. “Řekla jsem si, že mě tohle prostě neporazí,” dodala. Podstoupila dvě kola chemoterapie, brala léky a přitom shodila devět kilo.

Nakonec ale nad nemocí vyhrála. Podle ženy rakovinu překonala díky své malé holčičce. “Dávala mi sílu. Byla můj hnací motor,” uvedla na závěr pro server.

Koktejl - další články

Doporučujeme