Žena sdílela jedinečný porodní zážitek. Miminko přišlo na svět těsně před nástupem do letadla

21. ledna 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Mladá maminka začala rodit na letišti těsně před nástupem do letadla. Chlapeček přišel na svět na toaletě. Ženě pomáhala jedna z cestujících a hasiči. Dítě přišlo na svět pět minut od první kontrakce. Informoval o tom server Love What Matters.

Heather Jackson se s manželem rozhodla přestěhovat přes celé Spojené státy americké, kvůli nové práci v jiném státě. Žena měla pár týdnů do porodu. “S batoletem, psem a kočkou, jsme se rozhodli změnit náš život a přestěhovat se přes celé Spojené státy americké do nového bydliště. Ano, byl to trochu odvážný nápad, ale byli jsme rozhodnutí,” popsala těhotná žena pro server. Dokonce i lékař jí cestu odsouhlasil.

Vše se odehrálo doslova během pár minut. “Stáli jsme frontu na kontrolu pasů před nástupem na palubu, když se mi udělalo špatně. Nejdříve jsem si myslela, že je to jen silná žaludeční nevolnost, ale během chvilky jsem pochopila, že začínám rodit. Okamžitě jsem manželovi řekla, že musí zavolat sanitku a doprovodit mě na nejbližší toaletu,” uvedla Heather. Během chvilky se kolem ní shromáždili lidé, kteří byli ochotní rodičce pomoci.

Hasiči společně ještě s jednou ženou jí pomohli dojít na větší toaletu pro osoby s dětmi. Během pár sekund byl pak chlapeček na světě. “Nestačila jsem miminko ani chytit, a to vyklouzlo přímo do toalety. Laskavá paní, která mi pomáhala, ho ale obratem vyndala a na přebalovacím pultu ho společně s hasiči prohlédla,” řekla šťastná maminka.

Chlapeček byl pak nějakou dobu ještě v inkubátoru, i tak se má čile k světu. Sestřičky později mamince sdělily, že miminko si u nich vysloužilo přezdívku “letištní dítě”. Za posledních čtyřicet let se totiž přímo na letišti narodila pouze dvě miminka.

Koktejl - další články

Doporučujeme