Žirafa způsobila dopravní zácpu

18. srpna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Doprvní kolaps v safari parku způsobila jedna tamní žirafa. Vydala se na procházku po vozovce, bohužel tou dobou tam projížděla auta, která se nutně potřebovala dostat do kempu do setmění. Kolona zvíře vůbec nevyvedla z míry a nevzrušeně si vykračovalo savanou. Informoval o tom server Daily Mail.

Asi každý návštěvník jihoafrického safari parku by si přál vidět aspoň nějaké zvíře zblízka. Tamní žitafa se rozhodla jít na procházku, avšak netušila, jakou kalamitu tím způsobí. V nevhodnou chvíli vytvořila bezmála hodinovou zácpu. Když jsme vyjeli na safari, tak jsme žirafu nemohli vůbec předjet, nechtěla nás před sebe pustit,” uvedl autor videa pro server.

Kdyby lidé nespěchali do dalšího tábora, který se na noc zavíral, tak by jim blokovaný průjezd vůbec nevadil a žirafí pozadí by si i užili. Opak byl ale pravdou. Bylo vidět na ostatních, že už začínají být vytočení a chtějí ji předjet,” dodal svědek pro Daily Mail.

Nakonec po hodinovém trápení se jedno z aut rozhodlo žirafu objet. Ta automaticky odbočila ze silnice do travnatého porostu a kolona mohla rychle pokračovat do svého cíle.

Koktejl - další články

Doporučujeme