Znepokojivý moment zažili diváci americké televize. Moderátorka počasí omdlela v živém vstupu

21. března 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Opravdu krušnou chvíli zažily ve studiu moderátorky stanice CBS v Los Angeles. Jejich kolegyně Alissa Carlson Schwartz, která moderuje relaci počasí, během živého vstupu omdlela. Informoval o tom server Newsweek.

Vše se odehrálo poměrně rychle. Moderátorky ranní zpravodajské relace CBS představily Schwartz s tím, že teď se podívají společně na počasí. Ještě než stihly Nicelle Medina a Rachel Kim domluvit, rosnička zkolabovala. Naráz převrátila oči, zhroutila se pomalu na stůl a následně se její tělo sesunulo na podlahu.

Obě moderátorky najednou zkoprněly, nakonec jedna pokynula a nejspíš se zvedla ze židle, aby své kolegyni pomohla. Následně televize informovala na sociálních sítích, že Schwartz byla okamžitě přivolána lékařská pomoc. “Alissa se vrátí na obrazovky, jakmile bude zdravá. Aktuálně je v nemocnici,” uvedl v prohlášení ředitel zpravodajství Mike Dello Stritto.

Moderátorka se později sama ozvala na facebooku, kde poděkovala všem za podporu a přání. “Budu v pořádku,” dodala s tím, že jí lékaři poslali na zotavení do domácí péče. Není to poprvé, co Schwartz postihly během přímého přenosu zdravotní problémy. Má totiž diagnostikovanou netěsnící srdeční chlopeň. Tentokrát za kolaps prý srdce nemohlo, o pravém důvodu ale Alissa zatím nepromluvila.

Koktejl - další články

Doporučujeme