Kolikátého jste se narodili? Den narození odhaluje, na jaké nemoci jste náchylní

25. února 2017·Články·Redakce

shutterstock

Každému číslu jsou souzeny jisté charakteristiky a osudové karty, ze kterých se dá hodně vyčíst. Podívejte se, který den je dnem vašeho narození, možná se o sobě dozvíte něco nového, pravděpodobně ale jen kývnete hlavou a řeknete si: přesně tohle, přesně tak.

Lidé narození 1., 10., 19. a 28. dne v měsíci se řídí Sluncem

Obvykle se tyto osoby těší dobrému zdraví, přesto se najde pár věcí, na které je třeba dávat pozor: kardiovaskulární onemocnění a vysoký krevní tlak. Zvlášť jedničky se po každé nemoci velmi rychle dají opět dohromady a dožívají se velmi vysokého věku. Užitečné je pro ně cvičení, které napomáhá krevnímu oběhu. Pozor na kyselé potraviny – způsobí hněv, smutek a také strach. Jedničky, desítky, devatenáctky a osmadvacítky zbožňují melouny!

Narodili jste se 2., 11., 20. nebo 29.? Ovlivňuje vás Měsíc

Náchylní jste na poruchy trávicího ústrojí, nemáte zcela v pořádku krevní oběh – to vede k chudokrevnosti, následně stresu, napětí a duševním problémům. Projevit se u vás může také nespavost a astma. Povahově jste citliví, jednáte emocionálně, proto byste se měli uchylovat k meditaci, která vás dostane do potřebné rovnováhy. Jste dvojka? Pak měli byste hojně užívat med, je pro vás přírodním lékem!

Narodili jste se 3., 12., 21., nebo 30. pod nadvládou Jupitera

Pozor na plíce, bolesti v krku, také byste měli věnovat zvýšenou péči nervovému systému, který v důsledku přepracování často velmi trpí. Objevují se kožní problém, také cukrovka. Vadí vám vítr – stačí trochu ofouknout a hned je problém na světě. Trojky, vyhněte se přílišné konzumaci česneku a zázvoru. Ideální je pro vás naopak mrkev a jablečný džus!

Osoby narozené 4., 13., 22. nebo 31. jsou řízeny  jižním cípem Měsíce

Vyobrazení Luny odpovídá jejich povaze – jsou melancholičtí, depresivní, mají problémy s dýcháním, s pozorností. Často tyto osoby trápí infekce močových cest, prochladnutí a silný kašel. Čtyřky mají vždycky nějakou jobovku, která se nedá lehce diagnostikovat. Pozor na žaludek – ideální je konzumace mrkvového a jablečného džusu nebo řepové šťávy.

Narodili jste se 5., 14. nebo 23.? Bdí nad vámi Merkur

Pozor si dávejte na žlučník, bronchitidy, kožní problémy, časté nachlazení a chronickou nespavost, také na problémy s ledvinami, které se můžou ozývat s přibývajícím věkem. Lidé narozeni v tyto dny by se měli naučit odpočívat, aby více vnímali nejen své tělo, ale i své okolí – a brali si z něj potřebnou sílu. Příroda umí léčit a vy na to zapomínáte. Nejlepším lékem je jednozačně spánek, klid a odpočinek. Do jídelníčku zařaďte mrkev, listovou zeleninu, mandle a hodně citrusů!

Venuše vládne těm, kteří se narodili 6., 15. nebo 24. dne v měsíci

Tito lidé podléhají horečkám, častým chřipkám, nervozitě, plicním onemocněním, ženy mívají problémy v oblasti prsou a také velký pozor na infekce horních cest dýchacích. Je těžké na vás vůbec poznat, že jste zrovna nemocní, neradi to totiž ventilujete. Pozor na sladkosti a mastná jídla, nedělají vám dobře. A nehodí se pro vás těžká manuální práce. Ideální je praktikovat jógu a ranní procházky, které pročistí hlavu.

7., 16. a 25. – v tyto dny jsou narozeni ti, jimž vládne Neptun

Lidé s tímto životním číslem trpí na infekce, kožní problémy a DNU. Jsou velmi citliví, vše je lehko podráždí, což souvisí právě s kůží – psychika je s tělem propojena dokonale a vše se na něm odrazí. Užívat byste měli vitamin D a E, pít čerstvé ovocné šťávy, nekouřit, nepít a vyhnout se drogám, u kterých hrozí rychlá závislost.

Jste narozeni 8., 17. nebo 26.? Řídí vás planeta Saturn

Mezi vaše rizikové partie patří nohy, zuby, uši. Zažíváte časté bolesti hlavy a migrény. Pozor na játra! Často vás trápí dýchavičnost. Velké doporučení pro osmičky, sedmnáctky a dvacetšestky – vyhledávejte potraviny, které obsahují železo a vápník! Vyhýbejte se rychlému občerstvení, přednost dejte ovocným šťávám. Pozor na pasivitu, podlehli byste lehce drogám nebo alkoholu, máte k tomu sklony. Platí pro vás – konzumujte med!

Je vaše datum narození 9., 18. či 27.? Vládne vám Mars

Pozor na osypky, problémy s ledvinami, občas vás pozlobí průdušky a bolest v krku. Vyhněte se kyselým okurkám a pálivému koření. Skvělé je pro váš organismus teplé mléko! Lidé s osmičkou v datu narození neonemocní tak lehko. Nebuďte negativní, neurážejte se tak rychle – trpí tím vaše jinak pevné zdraví.

Články - další články

Doporučujeme