Netradiční manželství: Jemu je 27, jí 72 let. Potkali se na Facebooku

29. října 2019·Články·Redakce

Když jde o lásku, věk nehraje roli. A v tomto případě platí ještě jedno pořekadlo - láska hory přenáší. Babička a klučík, který by mohl být jejím vnukem, se díky Facebooku stali manželi.

Když jí bylo 45 let, on přišel na svět. Angela (72) je moderní babička, která je na sociálních sítích jako doma a jednoho dne přijala žádost o přátelství CJ Nwachukwu (27). On jí okamžitě napsal, že se mu líbí její profilová fotka. To ženu potěšilo a začali si psát. O pár měsíců později babička utratila všechny životní úspory, aby ji mohl mladý počítačový inženýr navštívit, uvádí web mirror.co.uk. CJ ji totiž požádal přes videohovor o ruku! Dva měsíce po první návštěvě už seděla Angela v letadle a její návštěva skončila svatbou. První překážkou bylo zamítnutí žádosti o vízum pro novomanžela. Spoustu peněz tak šťastná babička utratila jen za to, že létala mezi Anglií a domovem své lásky.

“Skončila jsem tehdy šestnáctiletý vztah a cítila jsem se osamělá. Když mi mladý muž poslal žádost na Facebooku, potěšilo mě to. Psali jsme si hodiny o všem možném, jako bychom se znali roky. Je jen o šest roků mladší, než můj vnuk. Když jsem ho poprvé viděla, objal mě a políbil. Citům jsem se neubránila. Podlehla jsem mu,” svěřila se Angela.  Synové Angely si muže prověřili na internetu a nabyli dojmu, že jejich matku tento mladík asi opravdu miluje.

Úřady si však nadále myslí, že CJ se s Angelou oženil proto, aby mohl do Británie, proto žádost o rodinné vízum zamítli a zatím manželům není dáno bydlet pohromadě. Nadějí pro pár je nyní studentské vízum, které by Nigerijec mohl dostat, pokud by studoval výpočetní techniku v magisterském programu.

 

Články - další články

Doporučujeme