Ptali jste se přímo Jana Krause! Věří na karmu? A jak vzpomíná na svou hereckou kariéru?

5. června 2019·Články·Lukáš Vaněk

Frekvence 1 si pro vás na středu 5. června opět připravila speciál Ptejte se přímo Jana Krause. Znovu jste se ho mohli na cokoliv a on v přímém přenosu na vaše dotazy odpovídal. Věří na karmu? Jak vzpomíná na účinkování ve filmech po boku slavných herců?

Jan Kraus odpovídal na dotazy posluchačů, kteří se buďto dovolali do živého vysílání, nebo prostřednictvím odeslaných dotazů přes Facebook. “Když se mě někdo zeptá na karmu, tak první, co mě napadne, je bojler v koupelně,” reagoval moderátor na otázku, zda věří na karmu. “Pokud jde o duchovní karmu, tak v tu věřím minimálně v tom smyslu, že pro hodně lidí je to užitečné,” dodal vzápětí.

Posluchače také například zajímalo, jestli si Jan Kraus myslí, zda by byl Jaromír Soukup dobrým prezidentem a jestli by si měl vzít s sebou na Hrad jako mluvčího moderátora Honzu Musila. “Pan Soukup by asi nebyl ideální prezident, to je můj názor. Že by si vzal s sebou Honzu Musila, to bych taky nedoporučoval, protože by hrozilo, že bychom se dost nabrečeli,” myslí si moderátor.

Další posluchačka chtěla vědět, jak známý moderátor vzpomíná na herecké období, kdy se před kamerou objevoval po boku hvězd tehdejší československé kinematografie. “Byl to pro mě velký zážitek, speciálně Sovák (Jiří), Menšík (Vladimír), Filipovský (František) nebo Zázvorková (Stella), nemá ani cenu to vyjmenovávat. S chutí říkám, že kdyby se znovu točil film Pane, vy jste vdova!, tak ať mi řeknou nové obsazení. Ukazuje se, že to je problém,” uvedl herec a moderátor Jan Kraus.

Pokud jste nestihli živý stream na našem Facebooku, mrkněte se zpětně na záznam celého speciálu! Poslechnout si můžete i audiozáznam celého dílu.

Sledujte Kraus a blondýna live a posílejte nám do komentářů své dotazy ?

Zveřejnil(a) Frekvence 1 dne Středa 5. června 2019

Články - další články

Doporučujeme