Show Tvoje tvář má známý hlas: Z Tomáše Matonohy se stane Nafrněná

4. listopadu 2017·Celebrity·Redakce

Show Tvoje tvář má známý hlas se pomalu ale jistě blíží do finále. Už v sobotu večer uvidí diváci desátý díl. V něm na ně opět čekají fantastická vystoupení. Ale jedno z nich dostane do kolen porotu i publikum. Tomáš Matonoha se totiž převtělí do Báry Poláková a předvede se s písní Nafrněná.

Aby toho nebylo málo, tak s vystoupením mu přímo Bára Poláková pomůže, ta ovšem nebude vystupovat za sebe, ale za herečku Marthu Issovou, která se objevila ve videoklipu k již zmiňované písní. „Nejdřív jsem se učil text, potom melodii a nakonec jsem si doma vzal židli, stůl a zrcadlo a trénoval jsem choreografii,“ prozradil Tomáš Matonoha.

I Bára Poláková musela trénovat, aby co nejvěrněji napodobila Marthu Issovou: „Začala jsem pohybem, ten první jsem nazvala Ilona Csáková s předklonem, potom je tam husťák a pak jen vlnka. To jsou takové moje pomůcky, abych nezapomněla složitou choreografii Marthy Issové.“

Kromě Tomáše Matonohy diváci uvidí Jana Maxiána, Anetu Krejčíkovou, Dalibora Gondíka, Bereniku Kohoutovou, Jitku Boho, Leonu Machálkovou a Jana Kopečného, kteří se každý týden představí v rolích velkých osobností světové i české populární hudby, a budou soutěžit o finanční výhry pro dobročinné účely.

Celebrity - další články

Doporučujeme