Slovenský youtuber (22) se oženil s matkou (75) svého kamaráda! Za měsíc se však rozešli

14. června 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: instagram.com/daviddobrik

Slovenský youtuber David Dobrik (22), jenž má na instagramu takřka osm miliónů sledujících, se postaral o internetovou senzaci. Před měsícem si totiž vzal za ženu matku svého kamaráda, které bylo 75 let. Měsíc po svatbě se s ní však rozešel.

Dvaadvacetiletý youtuber Dobrik, jenž bydlí od svých šesti let v USA, si jednoho dne od svého kamaráda a kolegy z branže Jasona Nashe poslechl, že si nikdy nenajde lásku. Rodák z Košic se mu však “pomstil” tím, že požádal o ruku jeho 75letou matku Lorraine, jež nabídku sňatku přijala a letos 17. května proběhl obřad.

Včera jsem se stal nevlastním otcem svého nejlepšího kamaráda, vzal jsem si jeho matku. Za tuto příležitost jsem velmi vděčný. Budu tě vychovávat jako vlastního. Miluji tě Jasone, teď jdi vynést odpadky, smrdí po celém obýváku,” uvedl Dobrik na svém instagramu, kde zveřejnil fotku sebe jako ženicha a jeho o padesát tři let starší nevěsty.

Láska mezi nimi však vyprchala příliš rychle. Už 12. června totiž youtuber na svém instagramovém účtu oznámil, že se s Lorraine rozešli. “Se zlomeným srdcem vám musím oznámit, že já a Lorraine jsme se rozhodli ukončit náš vztah. Vážně jsme se snažili, aby to fungovalo. V životě se ale občas stává, že někomu nestačíte, ať už pro toho člověka děláte cokoliv, ať už se snažíte být kýmkoliv. Lorraine, byla jsi mým světlem, mou múzou, mou důvěrnicí. Naučila jsi mě nejen jak milovat jinou osobu, ale jak milovat sám sebe. Budeme se milovat a podporovat i nadále, budeme skvělými kamarády a rodiči našemu dítěti,” napsal Dobrik.

Články - další články

Doporučujeme