Velikonoční selfie Jima Carreyho: Po sebevraždě přítelkyně se z něj stává trosečník!

18. dubna 2017·Celebrity·Redakce

Jim Carrey sdílel na Twitteru svou velikonoční selfie. Jeho neudržovaný zjev fanoušky vyděsil a hromadně oblíbenému herci známémunapříklad z filmu Božký Bruce nebo Maska pod příspěvkem vzkazují, že prošel velkou proměnou a bojí se o něj. Carrey s králíčkem v ruce vzkazuje: Veselé Velikooce všem! Jeden z uživatelů odpovídá, že se na fotografii musel dívat pět minut, aby mu došlo, že jde opravdu o Carreyho!

Herec má za sebou krušné období. V roce 2015 spáchala jeho bývalá přítelkyně sebevraždu. Matka dívky Brigid Sweetmanová ho obvinila, že za smrt mladé ženy může právě on, protože jí údajně podal větší množství léků.

K obvinění se přidal také exmanžel ženy Mark Burton. Matka herce obviňuje také z toho, že pohlavní chorobu, která byla u její dcery prokázána, chytla od Carreyho. Požaduje po něm, aby rodině uhradil částky za smuteční a pohřební výdaje a soudní výlohy.

Opravdu si starosti uplynulých dnů vybraly svou daň na hercově sympatickém zevnějšku, nebo jde o novou filmovou roli, která herci zakazuje být atraktivním mužem? Pravdou je, že v dramatu True Crimes vystupoval Carrey s bradkou, ovšem upravenou a hladce střiženou.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme