VIDEO: Dcera popové hvězdy to rozbalila na parketu! Beyoncé roste konkurence

22. srpna 2017·Celebrity·Redakce

Celebrity to ve společnosti nemají jednoduché, jakmile se někde ukážou, už jsou tam blesky fotoaparátů. Beyoncé vyrazila na svatbu své blízké kamarádky a ukázala světu svou roztomilou dcerku. Popová diva a malá princezna jménem Blue Ivy to rozbalily na parketu a je vidět, že zpěvačce doma roste konkurence. Podle záběrů je pětiletá holčička pořádný ďáblík a pozornost okolí jí problém nedělá.

Na Instagramu nyní můžete vidět Beyoncé s dcerkou v té nejlepší kondici – přímo na parketu to kouzelná dvojka rozjela tak, že je z amatérského videa hit sociálních sítí.

???

Příspěvek sdílený Beyoncé (@beyonce),

 

Senkronize @ashleycmeverett @hannahdlaine and other dancers/friends dance formation ??? #toddlovestang ???????????? #beyhive #family #black #hair #beautiful #rowlandstones #fashion #summer #cool #formation #formationworldtour #nickiminajchallenge #nickiminaj #adele #loyalty #riri #rihanna #bluefreestyle #instacool #insta #dnaybisme #flawless #edits #beyhivefam #f4f #tt #takibetakip #takipci #gecetakibi

Příspěvek sdílený Beyoncé Türkiye Fan Sayfası (@turkbeyonce),

Společnost médií si malá tanečnice zatím užívá a vzhledem k  tomu, kdo je její maminka, je dobře, že se projevuje jako extravert.

@beyonce w @ashleycmeverett and blue blue!!!! #toddlovestang #beyhive #family #black #hair #beautiful #rowlandstones #fashion #summer #cool #riri #rihanna #bluefreestyle #instacool #takipci #gecetakibi #dm #takip #takipet #takipleşelim #gecetakibi #dm #beyoncé #f4f #tt #takibetakip #takipci #gecetakibi #dm #takip #takipet

Příspěvek sdílený Beyoncé Türkiye Fan Sayfası (@turkbeyonce),

Celebrity - další články

Doporučujeme