Březnový horoskop: Měsíc rozhodování je tady! Co budou řešit jednotlivá znamení?

28. února 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Březen, za kamna vlezem. A nebo taky ne? Co vám předpovídají hvězdy na třetí měsíc roku? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím a kdo se může těšit na zábavný měsíc? Pojďme se na to podívat.

BERAN

Náročné vztahy si budete muset srovnat už od začátku měsíce, protože nikdo to za vás neudělá. Je potřeba zapojit všechny možnosti a zkusit si se všemi zúčastněnými promluvit. Nebudete na to mít moc sil, protože vás dost unaví práce. Zkuste více odpočívat, vezměte si třeba jeden den volno, jinak vás dostihne nějaká nemoc. A pak už opravdu budete muset jen ležet.

BÝK

Váš partner vám dost dlouhou dobu vyčítá, že jste pořád v práci a na něj a domácnost nemáte čas. Vy ale tvrdíte, že to tak není. Jenže tenhle měsíc to bude ještě složitější, protože máte nové projekty v práci, ze kterých jste nadšení. Na druhou stranu vás ale čekají nějaké rodinné záležitosti, a vy se budete muset rozhodnout, zda dostane přednost práce nebo rodina.

BLÍŽENCI

V práci budete muset řešit zvláštní konflikt, který od začátku vůbec nechápete a budete nad tím přemýšlet celý zbytek měsíce. Nelamte si s tím hlavu, stejně to asi nevyřešíte. Spíš se zkuste zamyslet nad tím, jestli si z vás někdo v zaměstnaní nedělá srandu a jestli s vámi někdo dlouho nemanipuluje. Možná najdete řešení.

RAK

Někdo z vašich příbuzných se ocitne v těžké situaci a bude potřebovat pomoct. Jenže se bude stydět svěřit se rodině, a tak poprosí někoho ze svých přátel. K vám se to tak dostane úplně jinou cestou, než od něj. Nebudete moct vědět, jak si s tou informací počít. Nebojte se za tím dotyčným ale jít a nabídnout mu svou pomoc, pokud můžete. Určitě to velmi ocení.

LEV

Budete si chtít něco objednat ze zahraničí, ale důkladně si prostudujte všechny materiály a smlouvy. Je totiž možné, že něco důležitého přehlédnete a časem byste toho mohli hodně litovat. Nejprve si proto důkladně rozmyslete, než si něco koupíte a zaplatíte.

PANNA

Na začátku měsíce vás čekají změny, což může být něco jako stěhování či nějaké jiné přesuny. Hodně vás to vyčerpá a je možné, že i kvůli tomu přichází hádky a další nepříjemnosti. Na konci měsíce se budete muset rozhodnout, jakou cestou se vydáte. Pozitivní je, že vás čeká velmi dobrý a žhavý sex, tak se na to těšte.

VÁHY

Dlouhodobě máte problémy s rozhodováním a tento měsíc to vypadá jako kdyby vás někdo v téhle oblasti testoval. Přichází totiž jedna zkouška za druhou. Budete se muset rozhodnout snad ve všech oblastech vašeho života, což vám dělá velké problémy. Pokuste se na to nemyslet a řídit se svým srdcem. A pak trvat na svém rozhodnutí a už ho nebrat zpět.

ŠTÍR

Na začátku března přichází něco nového, co ale bude vyžadovat vaší akci a po vás se bude chtít, abyste se rychle rozhodli. Někdo vás od toho ale bude odrazovat, vy to ale vnímáte jako stabilitu. V dalších dnech přicházejí peníze, které jsou pro vás také stabilitou. Na konci měsíce se ale nečekaně může období hojnosti ukončit a vy se opět budete muset rozhodnout.

STŘELEC

Už delší dobu přemýšlíte nad životem, jako takovým. Kam se vydat, co od něj chtít, co chtít od sebe a co od svého okolí. Chybí vám motivace, smysl, něco co by vám zapadlo jak skládačka. Koukněte se po nějakém kurzu nebo zkuste najít nějakého kouče, který vás pomůže ukázat ten správný směr. Začněte s tím ale něco dělat, protože to je něco, co vás stahuje dolů a co vás brzdí a podkopává vaše sebevědomí. Pěstujte sebelásku, je to velmi důležité.

KOZOROH

Na začátku měsíce se zruší nějaké setkání, které pro vás bylo hodně důležité. Potřebovali jste si díky němu něco uzavřít. Možná i proto přijde období, kdy nebudete chtít nic řešit a jen tak být. To ale není dobrá cesta a rozhodně se to nedá udržet nějak dlouhodobě. Na konci března vám přeci jen vlije energii do žil jedna pozitivní zpráva, díky které se finančně trochu uklidníte.

VODNÁŘ

Máte odjet na dovolenou, ale nikam se vám překvapivě nechce. Rodině jste to ale slíbili, tak to budete muset překousnout. V práci vám dávají ultimáta s odevzdáním nějakých projektů a vy víte, že než odjedete, tak to nestihnete. A dovolená, kde se budete trápit prací, není dovolená. Zkuste ale o pomoc požádat své kolegy, třeba vám vyjdou vstříc.

RYBY

Na začátku měsíce vás bude nějaká žena odrazovat od něčeho, na čem lpíte. A bude vás nutit, abyste konečně uzavřeli svojí minulost. Vám se ale nebude chtít nic řešit, a tak předtím budete zavírat oči a dělat, že to neexistuje. Na konci měsíce se ale budete možná muset někam přestěhovat, ale nezadané Ryby by také mohla potkat láska. Všechno zlé je tak nakonec k něčemu dobré.

Zábava - další články

Doporučujeme