Fanoušci zesvětlují tmavé scény ze Hry o trůny: Prohlédněte si skryté detaily!

6. května 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: BoredPanda / Hivemind

Řadu fanoušků rozčílila třetí epizoda osmé série slavného seriálu, která se prakticky celá odehrávala v noci. Bitva, na kterou mnozí čekali od úplně první epizody, však ve tmě ztratila na přehlednosti a mnoho krásných detailů zcela zaniklo. Šikovní fanoušci se proto rozhodli vzít věci do vlastních rukou a scény si sami zesvětlili. 

Pozor! Článek může obsahovat SPOILERY ze třetí epizody osmé série.

Epická bitva o Zimohrad se prakticky celá odehrávala v temnotě. To sice pěkně ilustrovalo dramatičnost situace, pro ty, kteří nemají zrovna ostříží zrak, to ale znamenalo neustálé mžourání a někdy tak trochu zmatek v tom, co se na obrazovce zrovna děje.

Temnota epizody se stala terčem kritiky mnoha komentářů a internet nemohl chybu tvůrcům dlouho odpustit. Nyní ale mají zvědavci konečně příležitost podívat se, co se mezi stíny odehrávalo. Několik šikovných fanoušků seriálu se totiž rozhodlo vyzkoušet, jak by scény z epizody vypadaly, kdyby byly o něco světlejší.

O tom, že to byl opravdu výborný nápad, se můžete přesvědčit v galerii pod článkem. Na světlo světa díky tomu vylezla řada krásných detailů, které by jinak oku méně pozorného diváka unikly. Rozdíl mezi tmavým originálem a upravenou verzí je skutečně obrovský.

[Spoiler] S08E03 Fight of the dragons – brightness UP, speed DOWN from gameofthrones

Zábava - další články

Doporučujeme