Dívka (23) propadla závislosti na tetování! Utratila už přes milion

4. prosince 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Amber Luke (23) se během několika málo let změnila k nepoznání. Kdysi roztomilá blondýnka s modrýma očima dnes vypadá spíš jako kráčející umělecké dílo. Propadla totiž závislosti na tetování a tělesných modifikacích. Utratila už téměř 1 100 000 korun!

Všechno začalo, když bylo Amber 16 let. Její vzhled okaté blondýnky jí přišel fádní a nudný. Napadlo ji, jaký je to asi pocit nechat se tetovat a začala experimentovat s tetováním. Když jí bylo 18 let, měla už tři.

Dívka propadla závislosti na tetování a rozhodla se, že si dokonce nechá obarvit oční bělmo modrou barvou. Procedura trvala 40 minut, byla extrémně bolestivá a Amber ještě tři týdny pořádně neviděla. Naštěstí si ze zákroku neodnesla žádné negativní trvalé následky.

Amber přiznává, že se tělesné modifikace a tetování nezřídka setkávají s kritikou, a to zejména ze strany starších generací. Její rodina a blízcí však s jejím vzhledem prý problémy nemají a dívku na její cestě podporují.

Mladá žena si kromě tetování nechala také rozříznout jazyk na dvě půlky a zešpičatět uši, aby vypadala více jako nadpřirozená bytost. Plánuje ještě zákrok, ve kterém jí zuby zbrousí do tvaru upířích špičáků.

Zábava - další články

Doporučujeme