FOTO: Frekvence 1 odstartovala jarní kampaň! Jejím autorem je agentura Škody a Synot Ligy

12. března 2015·Zábava·Ivana Zítová

Rádio Frekvence 1 odstartovalo novou jarní kampaň! Cílem je podpora hudby, kterou posluchačům přináší. "Hrajeme to nejlepší z muziky a proto jsme na kampani spolupracovali s těmi nejlepšími," říká projekt manager rádia Frekvence 1 Jakub Wajshajtl.

Novou kamapaň vytvořila prestižní agentura INTUO, která pracuje také pro Škodu Auto nebo Synot Ligu. 

“Díky tomu, že kampaň navrhla a vytvořila prestižní agentura INTUO, se rádio Frekvence 1 dostalo do společnosti velkých brandů. To nás samozřejmě velmi těší! A máme také obrovskou radost z toho, jak se týmu z agentury povedlo to nejlepší z muziky na Frekvenci 1 jednoduchým nápadem vystihnout a přenést na obraz,” řekl Jakub Wajshajtl.

Klíčovým prvkem kampaně je “palec nahoru” od posluchače, který signalizuje nadšení z muziky přímo na koncertu. Spojení toho nejlepšího z muziky s rádiem Frekvence 1 podtrhuje oválný symbol rádia, který září kolem vztyčeného palce. Sdělení je jasné: “Tohle je ten nejlepší výběr muziky a najdete ho na rádiu rádiu Frekvence 1!”

“Speciálním bonusem v celé spolupráci je pro mne fakt, že art directorem a jedním z hlavních tvůrců kampaně je můj bývalý spolužák a kamarád. Po téměř dvaceti letech jsme se potkali nad společným projektem, který i díky našemu přátelství vznikal hladce a s nadšením na obou stranách. To jsou okamžiky, které vás v lavici gymnázia nenapadnou. A pro mě to je jasný důkaz, že rádio Frekvence 1 a jeho muzika skutečně sbližuje,” dodává Jakub Wajshajtl a slibuje, že billboardovou a tiskovou kampaň “To nejlepší z muziky” budou provázet také další novinky, na které posluchači Frekvence 1 nebyli zvyklí. 

“Především: aktuálně hrajeme pravděpodobně nejvíc muziky v celé historii Frekvence 1. Po lednové várce tzv. power inter vybraných songů už se také rodí další hudební nášup pro uši posluchačů. Například,  přineseme zbrusu nový zvukový obal vyrobený stejně jako hudební power intra v prestižním belgickém studiu Brandy Jingles. A chceme navázat na úžasný únorový přímý přenos koncertu Chinaski z Retra a pokračovat v nekonečné sérii LIVE koncertů předních českých interpretů. Prostě TO NEJLEPŠÍ Z MUZIKY!” 

 

Zábava - další články

Doporučujeme