Matka od rodiny po čtyřicítce změnila svůj život. Zhubla přes 20 kg

21. května 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Justine Whitchurch

Nikdy není pozdě! Trápí vás pocit, že mladší už nikdy nebudete a se svým tělem jste se tak nějak smířili? Stejně to měla i australská máma Justine Whitchurch. Pak ale změnila svůj životní styl, zhubla 23 kg a v 45 se začala živit jako modelka plavek.

Když bylo Justine Whitchurch z Gold Church v Austrálii 39 let, rozhodla se změnit svůj život. S nástupem čtyřicítky zhubla celých 23 kilogramů a o rok později se účastnila první soutěže krásy v plavkách. Dnes už by se ke svému dřívějšímu životu plnému přejídání a popíjení alkoholu prý nevrátila.

“Ztratila jsem veškerou kontrolu, když jsem navštívila nemocnici, řekli mi, že nepřežiju, pokud budu takto pokračovat,” svěřila se serveru Mail Online. Při pohledu do očí své dcery pak pocítila zlomový okamžik. “Nechtěla jsem zemřít,” vzpomíná.

V současnosti váží necelých 47 kg a naposledy získala 3. místo na soutěži Miss Bikini Australia Musclemania. Každý den žena cvičí pětkrát kardio a pětkrát posiluje s těžkými závažími. To je podle ní pro úspěch stěžejní. Dává si také pozor, aby každou noc spala alespoň 7 hodin, pije několik litrů vody denně a jí hodně zeleniny a proteinů.

Své tělo potírá dvakrát denně hydratačním krémem proti stárnutí a kdykoli, kdy je na veřejnosti, nosí make-up. “Obočí a řasy jsou pro mě důležité. Myslím, že ženy mohou vypadat o hodně starší, když se o ně nestarají. A zvýraznit lícní kosti!” dodává.

Zábava - další články

Doporučujeme