Matku a dceru rozdělili po porodu. Našly se až po 70 letech

24. května 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto FOX TV

Když žena jménem Genevieve Purinton v roce 1949 porodila své jediné dítě, bylo jí pouhých 18 let. Když však své novorozené miminko chtěla vidět, řekli jí lékaři, že bohužel nepřežilo. Po desítkách let pak přišlo něco, co nikdo nečekal. Opuštěné 88leté seniorce se ozvala cizí žena s tím, že věří, že je její dlouho ztracenou dcerou. 

Genevieve Purinton (88) žije v domově pro seniory na Floridě. Poté, co odešlo osm jejích sourozenců, zůstala na světě sama. Pak ale přišel dopis od ženy jménem Connie Moultroup (70) a všechno se změnilo – Connie totiž vyjádřila domněnku, že by mohla být ztracenou dcerou Genevieve.

Podle světových médií se dosud nepodařilo objasnit, co vedlo někdejší zdravotníky k poskytnutí mylné informace. Malá holčička se však měla dostat do adoptivní rodiny. Musela si však prožít svoje. Její adoptivní maminka zemřela, když bylo Connie pouhých 5 let a její tatínek se posléze oženil se ženou, která holčičku tyranizovala.

Connie si celý život přála poznat svou pravou maminku, jak však šel čas, pomalu se smiřovala s možností, že se to nikdy nestane. Minulý rok však k Vánocům dostala od své dcery (50) Ancestry DNA kit, tedy sadu, díky které speciální společnost zanalyzuje vaše DNA a vypracuje vám informace o vašich předcích.

Výsledky přivedly Moultroup na tu správnou stopu. Zatelefonovala osobě s rodným příjmením své matky a informace, které si se svou neznámou sestřenicí vyměnila, vedly k tomu, že se dostala až ke své skutečné matce. “Řekla mi, ‘To je moje teta, a mimochodem, je pořád naživu,'” uvedla Connie pro televizi FOX, která o případu natočila reportáž.

Netrvalo dlouho a došlo i ke skutečnému setkání plnému velmi silných emocí. Connie Moultroup přijela za svou biologickou matkou do domova důchodů, a opuštěná žena, která už nikdy neměla žádné další děti, tak po letech získala dceru, vnučku a dokonce i dvě pravnoučata.

Zábava - další články

Doporučujeme