FOTO: Muž chtěl vědět, z čeho se vyrábí stůl z IKEA. Když ho rozřízl, nevěřil svým očím!

3. února 2018·Zábava·Redakce

Zdroj: Twitter/jameslsutter

Muž si chtěl přizpůsobit stůl z IKEA k obrazu svému. Když se pustil do práce a stůl rozřízl v půli, čekalo na něj nepříjemné překvapení. Zjistil totiž, z čeho se vyrábí nábytek z populární švédské společnosti IKEA.

Nábytek z IKEA najdeme snad v každé domácnosti. Ti bystřejší z nás při koupi tohoto nábytku nečekají, že by za takovou cenu dostal superkvalitní materiál. James Sutter ze Seattlu ale učinil relativně překvapující poznání.

James si před nějakým časem pořídil stůl, který chtěl jako správný kutil doma ještě trošku vylepšit. Když se pustil do práce a stůl rozřízl v půli, zůstal udiven. Mimo dýhu čekal alespoň dřevotřísku, ale ve finále na něj vykoukla jen lepenka. Se svým zážitkem se svěřil na Twitteru.

“Vždy jsem věděl, že nábytek z Ikea se nevyrábí ze dřeva. Doteď jsem si myslel, že to je jen dřevotříska s dýhou. Včera jsem zjistil, že to není ani ta dřevotříska. Lidi, nábytek z Ikea se vyrábí doslova z lepenky,“ napsal.

V komentářích pod příspěvkem záhy dodal, že není nějak naštvaný nebo rozhořčený. Pouze ho to překvapilo. „Nemám s tím problém, je to laciné, pěkné a funkční. Jen jsem to doteď netušil.

Ikea na svoje vyjádření nenechala dlouho čekat. Za krátkou dobu se ozval tiskový mluvčí samotné nábytkářské firmy. „Všechny naše produkty jsou vyráběné tak, aby plnily svojí funkci, byly udržitelné, cenově dostupné a kvalitní. Ve snaze minimalizovat odpad ve výrobě využívám materiály nejúčinnější, jak se jen dá. Informace o každém produktu si mohou zákazníci dohledat v obchodě nebo na webových stránkách.

Zábava - další články

Doporučujeme