GALERIE: »Nejkrásnější holčičce světa« je už 17 let! Jak dnes vypadá?

3. června 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Když malou Thylane Blondeau v roce 2005 objevili, v médiích se okamžitě odstartovala debata na téma dětského modelingu. Holčička byla mnohdy stylizovaná jako dospělá žena a spoustě lidem to nepřipadalo správné. Ačkoli byla tehdy Thylane na rozhodnutí ještě moc malá, dnes už je jí 17 let a u modelingu se rozhodla zůstat.

Když jí byly v roce 2005 pouhé čtyři roky, titulovala ji média z celého světa “nejkrásnější holčička na světě”. V šesti letech už pózovala na obálkách těch nejprestižnějších módních časopisů. Ve třinácti se stále ještě věnovala modelingu a objevila se na obálce magazínu Jalouse, který ji označil za “novou Kate Moss”.

Kolem její dětské kariéry se vyrojila vlna kritiky. Spousta lidí si myslela, že je dívka na podobné věci ještě příliš mladá. Ona to tak ale nevidí. Upozorňuje, že Kate Moss bylo v době začátku její kariéry patnáct let. Brook Shields zase například v pouhých deseti letech pózovala nahá pro Playboy v sérii snímků Sugar and Spice.

@sandrinegomezphotography ?

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Dívka je dcerou televizní moderátorky Veroniky Loubry a bývalého fotbalisty Patricka Blondeau, takže ani její rodině není mediální pozornost cizí. Možná i proto se rozhodla u modelingu zůstat. Stala se například tváří značky Juicy Couture a v současné době ji zastupuje světoznámá agentura IMG models, která zastupuje například supermodelky Gigi a Bellu Hadid. Z Thylane je v jejích 17 letech dnes opravdová kráska.

Zábava - další články

Doporučujeme