Kočka Brambora je hvězdou sociálních sítí! Taková kukadla nikdo jiný nemá

14. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / therealcatato

Možná už jste někdy slyšeli oblíbenou radu o tom, že ze svých nedostatků máte naopak udělat své přednosti. Kočka jménem Potato neboli Brambora by jejímu autorovi mohla dát jedině za pravdu. Díky podivným vykuleným očím je z ní dnes totiž hvězda Instagramu a jedna z nejoblíbenějších kočičích modelek.

Životní pouť nyní slavné kočičí hvězdy se zrzavým kožíškem nezačala vůbec hezky. Opuštěné zvíře nikdo nechtěl a tak v útulku trpělivě čekalo na svého nového páníčka. Přede dvěma lety ale přišla tehdy devatenáctiletá dívka jménem Ashley Norlien a do kočky se okamžitě zamilovala.

Ashley pojmenovala kočku Potato, neboli Brambora, a dala jí lásku i teplo domova. “Potato je se mnou už zhruba dva roky. Jakmile jsem si ho pořídila, vyfotila jsem pár snímků a nahrála jsem je na internet. Lidé si okamžitě všimli, že má zvláštní oči,” svěřila se dnes jednadvacetiletá chovatelka listu Metro.

Co začalo jako oblíbená kratochvíle každého zvířecího páníčka nakonec přešlo v internetovou senzaci. Snímky kočky si získávaly čím dál větší pozornost, až se Ashley rozhodla založit svému čtyřnohému příteli vlastní Instagram. A dnes na něm má více než 50 tisíc sledujících.

View this post on Instagram

Potato likes to roll around a lot, I got a moment of it until he got spooked by a lil doggo barking ? #potato #cute #kitty #dat #spook #what #becausecats #cat #cats #cats_of_instagram #catsofinstagram #COI #mygreatcat #meowbox #peoplepets #photosforellen #popsugarpets #thedodo #weeklyfluff #showmeyourkittiez

A post shared by Potato The Cat (@therealcatato) on

Zábava - další články

Doporučujeme