Maminka poslala děti do školy převlečené za pastelky. Udělala ale jednu velkou chybu

28. února 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Mirror

Být rodičem malých školáků je občas pěkně náročné, a to i když se snažíte, seč vám síly stačí. Maminka dvou dětí jménem Leanne-Nicole Evans by o tom mohla vyprávět. Když měly její ratolesti ve škole den, kdy mají všechny děti přijít převlečené za pastelky, poctivě jim vyrobila kostým a poslala je do školy. Bohužel si ale spletla datum.

Možná si to ještě sami dobře pamatujete: děti školou povinné to nemají jednoduché. Nejraději byste hlavně co nejvíc splynul s ostatními a hlavně nevyčníval.

Situaci ještě o něco komplikuje fakt, že malí školáci mívají v průběhu školního roku různé akce, na které je potřeba se dopředu připravit. Zlým snem každého dítěte je pak přijít jako jediný bez kostýmu, nebo ještě hůř, jako jediný s kostýmem.

Maminka jménem Leanne-Nicole Evans to moc dobře ví, a proto si v kalendáři už dlouho dopředu vyznačila školní akci s kostýmy. Všechny děti měly ten den přijít do školy oblečené jako barevná pastelka.

Když se datum začalo blížit, poctivě svým dětem vyrobila kostýmy a v patřičný den je v nich poslala do školy. Pak ale přišel telefonát, který ji dostal do kolen. Děti byly v převleku v celé škole jediné.

“Schválně jsem se podívala na stránky školy a to datum bylo úplně jiné, den i měsíc,” svěřila se maminka serveru Mirror. Leanne-Nicole přiznala, že její děti byly pěkně naštvané a tvrdili, že byly “za blbečky”. “Musela jsem je uplatit, aby mi odpustili. Dala jsem jim sladkosti a výlet o víkendu, o kterém mohli rozhodnout sami,” popsala žena.

Foto: Leanne-Nicole Evans

Zábava - další články

Doporučujeme