Manželé chtěli vyrazit na romantickou dovolenou ve dvou. Plán jim překazil jejich pes, který se vloupal do kufru

20. října 2021·Zábava·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Manželé z Texasu byli hodně překvapení, když na letišti zjistili, že jejich psí miláček se schoval do jejich kufru. Při odbavení měli totiž nečekaný problém s nadměrným zavazadlem. Informaci zveřejnil web Independent.

Kristi a Jared Owensovi se přesvědčili o věrné psí oddanosti. Minulý měsíc se rozhodli odcestovat z mezinárodního letiště Prestona Smitha u Lubbocku do Las Vegas. Jejich zavazadlo ale nesplňovalo váhový limit. Mohli si buď připlatit nebo přeorganizovat věci v kufru, aby splnili limit.

Owensovi se rozhodli pro druhou variantu, čímž zřejmě zachránili život své milované čivavy Icky. Když kufr otevřeli, vykoukla na ně právě čivava, která se schovávala ve vysoké kovbojské botě, jak uvedl deník Independent. “Víte, že to bude epický výlet do Vegas, když dorazíte na letiště, máte zavazadlo přes dva kilogramy nad váhovým limitem a pak z vaší boty vykoukne čivava,” napsal Jared na svůj Facebook.

Pro Washington Post pak řekl, že by si přál, aby v tu chvíli někdo vyfotil to, jak byli překvapení. Manželé mají doma dvě děti, tři psy, králíka a spoustu rybiček a od plné domácnosti si chtěli odpočinout. Icky byla ale jiného názoru. “Toužili jsme po romantickém výletě,” svěřila se Kristi. Ta nemohla uvěřit svým očím, když v kufru spatřila milovanou čivavu. “Vážně v kufru vidím našeho psa?” říkala si v tu chvíli.

Situaci nakonec zachránila jedna ze zaměstnankyň společnosti Southwest Airlines. Ta se nabídla, že psíka pohlídá v době, kdy manželé budou na dovolené. Nakonec to ale nebylo nutné, protože si pro Icky přijel jeden ze členů rodiny. Malá čivava tak na výlet nakonec nevyrazila.

Zábava - další články

Doporučujeme