Mladá matka nezvládala rozjívené batole: Co se stalo potom, všem vyrazilo dech!

24. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

O neobvyklý zážitek se podělila Beth Bornstein Dunnington z Havaje. Malé batole totiž na letišti dostalo emocionální záchvat a odmítalo se podvolit své matce a nastoupit do letadla. Do situace ale zasáhla skupina neznámých žen a stalo se něco, co nikdo nečekal.

“Dnes se mi na letišti v Los Angeles stalo něco neobyčejného (píšu v letadle),” uvedla na začátku svého příspěvku na Facebooku havajská spisovatelka a matka Beth Bornstein Dunnington. Ve stejnou chvíli, v jaké u své odletové brány čekala na let do Portlandu, na stejném místě čekali i cestující z dalších dvou letů. “Chlapeček, kterému mohl být tak rok a půl, zažíval naprostý emoční výbuch. Pobíhal mezi sedačkami, kopal kolem sebe a křičel, válel se po zemi a odmítal nastoupit do letadla,” popsala.

Podle Dunnington byla jeho maminka očividně těhotná, se synem cestovala sama a bylo patrné, že je na pokraji nervového zhroucení. “Nemohla ho zvednout, kvůli tomu, jak byl rozrušený. Nakonec si sedla na podlahu, dala hlavu do dlaní a začala brečet,” pokračovala svědkyně. Vzápětí došlo k něčemu naprosto nečekanému.

“Brečím, jen o tom píšu. Ženy na terminálu, bylo nás tam asi šest nebo sedm, ženy, které se navzájem neznaly, se kolem ní semkly a obklopily ji i jejího syna. Klekly jsme si kolem nich do kruhu,” začíná Dunnington s popisem neobvyklého aktu dobré vůle. “Zpívala jsem tomu chlapci písničku, jiná žena oloupala pomeranč, který měla, a nabídla mu ho, jiná měla v kabelce malou hračku, kterou mu podala, aby si s ní mohl hrát, další dala matce lahev vody. Některá další pomohla mamince sebrat chlapečkův hrníček. Přistoupily pouze ženy,” svěřila se spisovatelka.

Poté, co maminka se synem nastoupili do letadla, se prý ženy zase rozešly. Neznaly ani svá jména a o tom, co se stalo, spolu nemluvily. Všechny se vrátily na svá místa a postupně nastoupily do svých letadel. Když se Dunnington se svým zážitkem svěřila na sociální síti Facebook, vůbec nečekala, jakou pozornost status vyvolá. Sdílelo ho již necelých 20 tisíc uživatelů a vysloužil si řadu dojemných komentářů od lidí, které potěšil nezištný akt dobré vůle.

Something extraordinary at LAX today… (writing this on the plane). I was at the gate, waiting to get on my plane to…

Zveřejnil(a) Beth Bornstein Dunnington dne 2. únor 2018

 

Zábava - další články

Doporučujeme