Módní značka je terčem posměchu. Tašku v podobě bagety prodává za 22 tisíc korun

14. prosince 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Moschino

Když módní značka Moschino nedávno představila svou novou kolekci, zůstal nad ní mnohým fanouškům rozum stát. Její součástí je totiž taška, která naprosto věrně kopíruje vzhled obyčejné upečené bagety. Za tohle pečivo ale zaplatíte v přepočtu téměř 22 tisíc korun. 

Když přijde na umění, názory na mnohá díla by nemohly být rozdílnější. Každý z nás zkrátka preferuje něco trochu jiného a co jednomu může přijít jako mistrovské dílo, v tom jiný žádnou pointu neobjeví. Výjimkou není ani móda.

Značka Moschino nedávno pořádně zamotala hlavu módním nadšencům, když za nemalé peníze začala prodávat tašku ve tvaru bagety. Čtete dobře. Ten, kdo si ji koupí, pak získá unikátní možnost vypadat, jako když kráčí domů přímo z pekárny.

Design se okamžitě stal terčem vtípků a odkaz na koupi módního kousku se dočkal tisíců sdílení. “758 liber (21 928 korun, pozn. red.) za to, že vypadáte, jako když držíte bagetu. Je tohle vtip?” tweetovala například uživatelka Leila.

Našli se ale i někteří, kterým se netradiční doplněk zalíbil. “Proč se mi to líbí? Já bych to NIKDY nedokázala, ale znám pár holek, které by to unosily a vypadaly dobře,” komentovala další mladá žena.

Není to poprvé a jistě ani naposledy, co módní značky předvedly nějaký pořádný úlet. V minulosti jsme vás informovali například o džínových kalhotkách, kalhotách z naprosto průhledného materiálu nebo košili přišité  zvenku na tričko.

Zábava - další články

Doporučujeme