Muž šokoval svou kočku ponožkami, které vypadají jako kočičí tlapky

6. ledna 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ponožky s motivem koček (Foto: Twitter br0keb1tch)

Otec, známý na internetu pod přezdívkou Mr. Majed se stal hitem internetu poté, co svou kočku doslova zmátl neuvěřitelně realistickými ponožkami. Ty vypadají jako načechrané tlapky. Informoval o tom deník The Mirror.

Otec si ponožky s motivem kočičích tlapek nadělil k Vánocům. Ze začátku byla dcera Huda z jeho nákupu v rozpacích, zda takový kousek není už moc. Následně se ale ukázalo, že s jejím názorem souhlasí jejich kočky Bobo a Omei.

Dcera poté nasdílela na sociální síti fotografie, kdy má otec na nohou vtipné ponožky. Na fotce jde vidět i kočka Omei, která má v obličeji viditelně zmatený výraz. Nebo možná jen vyjadřuje svůj šok z toho, co si to její páníček pořídil. Příspěvek se stal okamžitě virálem. Získal už přes 400 tisíc lajků.

Muž miluje kočky a tak v jeho domě najdete plno zajímavých kousků s tímto motivem. “Dokonce má na kapsách vyšívané kočičí náplasti a kočičí nálepky po celé toaletní míse,” popisuje se smíchem na Twitteru dcera.

Na příspěvek odpověděla společnost Shopee, která ponožky prodává a vzdala mu poklonu, že je mužem bezvadného vkusu. Následovaly nadšené komentáře lidí. “To je hrozné, chci jich deset,” napsala jedna uživatelka Twitteru. “Tomu se doslova směju,” dodala další.

Zábava - další články

Doporučujeme