Najdete zloděje? Otestujte své logické myšlení na této hádance!

1. srpna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Máte bystrý mozek? Vyzkoušejte ho na téhle hádance! Série čtyř obrázků zachycuje místo činu v supermarketu, kde došlo ke krádeži. Odhalíte, který z lidí je zloděj?

Po internetu koluje tato hádanka, která se jako první objevila na serveru s doménou z Černé hory Brightside.me. Jedná se o sérii čtyř obrázků, které zachycují zdánlivě všední scénu v nějakém supermarketu. Na každém obrázku však právě dochází ke krádeži!

Na místě činu jsou pokaždé přítomni ti samí čtyři lidé, takže jeden z nich musí být pachatel. Jeden obrázek je z ledna, další z dubna a poslední z června. K řešení budete muset zapojit své logické uvažování. Troufnete si?

Řešení: Tak co, už máte jasno? Všechny krádeže spadají do období šesti měsíců. Právě to vám nejvíc napoví, protože jeden ze zákazníků se okamžitě stává podezřelým. Je jím těhotná žena! Žádná nastávající maminka by neměla stejně velké bříško půl roku. Proto je právě černovláska v zeleném oním viníkem, který pod oblečením nenápadně odnáší z obchodu nezaplacené zboží.

Zábava - další články

Doporučujeme