Nečekaný návštěvník. Zatoulaný pes se sám přišel nahlásit na policii

24. února 2020·Zábava·Karolína Stránská

Většina z nás si pravděpodobně myslí, že naši mazlíčci jsou ti nejroztomilejší a hlavně nejchytřejší na světě. O roztomilosti se nedá dohadovat, ale pravdou je, že někteří hafani si svou naivitou i škodí. To však není případ tohoto ostříleného mazáka.

Tento pes se rozhodně řadí mezi ty chytřejší, neboť poté, co se zatoulal, si sám zašel na policejní stanici. Zaměstnanci policejního oddělení v texaské Odesse se nestačili divit, když k nim přišel nečekaný návštěvník. Pejsek vyskočil na pult recepce a něžně se dožadoval pozornosti. Seržant Rusty Martin měl ten den službu a uvedl, že pejsek jménem Chico se nezdál být rozrušený či smutný z toho, že se ztratil. Zdálo se, jako kdyby si Chico prostě vyrazil na procházku po okolí a mimo jiné se stavil u policistů na stanici.

“Byli jsme všichni nadšení, že ho máme v budově. Našli jsme tenisový míč a házeli jsme mu ho. Když jsem si s ním dost pohráli, ujistili jsme se, že se v pořádku dostane zpět ke svým majitelům. To nebylo tak snadné, protože mu z obojku spadla identifikační známka. Zavolali jsme tedy veterináře, aby zkontroloval mikročip,” uvedl seržant.

Nicméně Chico sám vycítil, že už se jeho čas naplnil a ze stanice odběhl dříve, než stihl veterinář dorazit. Naštěstí se vydal zpátky ke své rodině.

Zábava - další články

Doporučujeme