Nechoďte na návštěvu, prosím. Trojnásobná maminka sdílela upřímnou fotku

11. prosince 2019·Zábava·Karolína Stránská

Novopečené maminky to nemají lehké. Nejen, že si prošly náročným porodem, musí se vypořádávat s jeho následky, ale také si rychle zvykat na roli maminky. Ne všechny mají ale odvahu se se svými pocity svěřit.

Kromě vyčerpání z porodu a následných případných zdravotních komplikací, může maminkám značně ubrat energii rodinná návštěva. Je pochopitelné, že maminky a babičky se nemohou dočkat, až miminko poprvé spatří. Často však, ačkoli nevědomky, zapomenou brát ohledy na rodičku. Své o tom ví Katie Bowman.

Australská maminka bloggerka sdílela na Facebooku snímek, který byl pořízen několik hodin po porodu jejího prvního dítěte. V příspěvku urguje rodinné příslušníky, aby dali mamince čas, aby se mohla s miminkem seznámit.

A picture really is worth 1000 words. This is me, roughly 24 hours after giving birth to my eldest. I have no idea who…

Zveřejnil(a) Living My Family Life dne Úterý 3. prosince 2019

“Tohle jsem já asi 24 hodin po porodu mého nejstaršího dítěte. Nevím, kdo tu fotku pořídil, ale myslím, že je ze snímku jasné, jak se asi cítím.Počkejte jeden, nebo dva dny. Žádám snad moc? Maminka se musí nejprve adaptovat na novou situaci. Vždyť jí právě z těla vzešlo malé stvoření,” uvádí maminka.

Zábava - další články

Doporučujeme