Noční můra každé matky! Chlapec našel tátův strojek, oholil hlavu sobě i sourozencům

16. dubna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook

O tom, že děti člověka dovedou každý den znovu překvapit, by mohla zdravotní sestřička Stephanie Plucknette vyprávět. Zatímco si Američanka pochvalovala, jak si její tři děti pěkně pospolu hrají, ony si mezitím navzájem oholily vlásky otcovým elektrickým strojkem. 

Když se maminka tří dětí chystala do práce, její děti byly nezvykle klidné. Po krátké chvilce vyšlo najevo, co je zabavilo a žena nevěděla, jestli se dřív smát, nebo plakat. Vyšlo najevo, že její nejstarší chlapeček Teddy objevil holicí strojek svého tatínka.

View this post on Instagram

The Plucks #familyof5 #wearealllookingatthecamera

A post shared by Stephanie Plucknette (@stephie_leigh_) on

Teddy ze zvědavosti hračku hned vyzkoušel. Protože již dříve svého otce, který nosí pleš, viděl, jak si holí svou lebku, bylo jasné, co by měl vyzkoušet. Projel si strojkem po hlavičce a to samé uplatnil na oba své mladší sourozence. Nový sestřih se mu ale příliš nezdařil.

Mamince tří zvědavců potom nezbylo nic jiného, než všechny výtečníky oholit úplně do hola a počkat, až jim vlásky opět vyrostou. Se svým zážitkem se však nezapomněla svěřit na sociálních sítích, aby varovala a pobavila ostatní rodiče.

Zábava - další články

Doporučujeme