Plážová smrtka se stala internetovým hitem! Vtipnou formou varuje před nebezpečím

22. května 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / iamtheswimreaper

Když se řekne smrt, většině z nás do smíchu moc není. Plážová smrtka z Nového Zélandu však zvládá propojit ta nejvážnější témata s černým humorem. Na stylovém Instagramu varuje mládež před nebezpečími, která jim hrozí ve vodě a jejím okolí.

Na internetu se čím dál větší popularitě těší instagramový účet smrtky z Nového Zélandu. Ta se většinou potuluje po plážích či v okolí jezer a vodopádů a pomocí drsně vtipných komentářů upozorňuje veřejnost na nebezpečí, která by jim mohla hrozit.

“Vítejte u ‘Věda se Smrtkou’. Dnešní experiment: 1. Vyprázdněte tohle balení šesti piv do člověka. 2. Hoďte člověka a prázdné lahve do vody. 3. Pozorujte, co plave,” stojí například v jednom příspěvku.

View this post on Instagram

Welcome to “Science with Reaps”. Today’s experiment: 1. Empty this six-pack into a human. 2. Throw human and empty bottles into water. 3. Observe which floats. #billnyescytheguy

A post shared by The Swim Reaper (@iamtheswimreaper) on

“Tip pro ušetření času: pokud plavete tak daleko, jak jen můžete do moře, nemusíte se namáhat s plaváním zpátky ke břehu,” stojí v dalším.

View this post on Instagram

Time saving tip: if you just swim as far as you can out to sea, you don’t have to worry about swimming back to shore again. #swimhardernotsmarter

A post shared by The Swim Reaper (@iamtheswimreaper) on

Účet cílí hlavně na mladé muže ve věku 15 až 34 let, kteří mají největší tendenci popíjet alkohol, užívat omamné látky nebo nebezpečně riskovat na plážích, útesech, vodopádech nebo ve vodě a jejím okolí.

Postavička je součástí projektu Swim Reaper, za kterým stojí organizace Water Safety New Zealand. Podle posledních výzkumů se přitom zdá, že funguje perfektně a lidé si skutečně více uvědomují možná nebezpečí.

Autorům smrtky se přitom povedl projekt tak dobře, že už si na internetu žije vlastním životem. Účet má více než 420 sledujících a pravidelně baví další a další uživatele.

Zábava - další články

Doporučujeme