Pokažené vyhlášení a pokroucená pravidla: Vyřazení Arichtevy ze StarDance vyvolalo vlnu kritiky

10. prosince 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / stardancecz

Ačkoli každý z párů, které spolu soutěžily ve Stardance, má jistě množství fanoušků, poslední vyřazení v této soutěži vyvolalo obzvlášť silné reakce. Kritiku sklidilo samotné vyhlášení výsledků a objevily se dokonce i názory, že soutěž postupuje proti pravidlům.

V zatím posledním kole se utkaly celkem čtyři páry. Zatímco Pavla Tomicová (56) a Jiří Dvořák (51) se svými partnery postoupili díky hlasům rovnou, David Svoboda (33) a Veronika Arichteva (32) si museli o místo ve finálové trojce ještě jednou zatančit. A právě při vyhlášení, který z nich nakonec postupuje dále, nastaly pořádné zmatky.

Navzdory zaběhlým pořádkům totiž moderátorka Tereza Kostková (42) začala jménem Veronika. A protože se jako první obvykle uvádí jméno amatérského člena dvojice, Veronika Arichteva už pojala naděje. Pak ale přišla studená sprcha a moderátorka dodala jméno David.

Právě to mnohé diváky popudilo. “Kostková se měla alespoň omluvit, že měla říct nejdříve jeho jméno, když už tam jsou Veroniky dvě. Akorát trapas, a ještě se tomu blbě směje. Bylo mi jich líto, jak se radovali, a najednou nic z toho,” uvedla jedna z fanynek na sociálních sítích. A mnoho lidí sdílelo stejný názor.

Vedle rozhořčení nad způsobem vyhlášení výsledků se však objevila i kritika samotného výběru postupujících. “Vaším odchodem pro mne tato soutěž skončila, ač nemám nic proti Pavle Tomicové, měla skončit ona, ne Vy,” napsal například na facebookovou stránku pořadu Miroslav G. poté, co Veronika Arichteva a Michal Necpál (31) vypadli.

“Krásně se na vás dívalo a Tango bylo naprosto úžasné. Kdybych byla váš manžel, neskutečně bych žárlila,” napsala zase Veronika D. Fanoušci chválili Michalovy choreografie a Veroničinu píli. “Teď už mě tam nezajímá ani jeden pár,” postěžovala si Alena J.

Své negativní ohlasy si však neschovali pro sebe ani známé osobnosti. Například bývalý manager Ivety Bartošové (†48) se do soutěže na internetu pořádně opřel.

“Pořád to mám v hlavě, vyhrát Stardance mělaVeronika Arichteva, ona dřela jako kůň, zatímco Jiří Dvořák má Stardance jako vedlejšák a proti pravidlům soutěže. A to ho mám rád. Jen jsem netušil, že má vytancovanou třetí nejvyšší taneční třídu. A kecy, že už to jako herec dávno zapomněl, neberu. Kliďas Svoboda, já bych to fakt nedal, omlouvám se, jak k tomu ty dva přijdou! Kde zaspala produkce a dramaturgie?” napsal na Facebook v neděli v poledne.

I když vím, jak to u nás chodí a že je to všechno jenom show pro lidi,tak na tomhle si fakt trvám, jako bývalý …

Zveřejnil(a) Tomáš Gottlieb dne Pondělí 10. prosince 2018

Na rozdíl od kritiky Dvořákovy taneční minulosti se však zastal Richarda Genzera, kterému bylo vytýkáno totéž. “Netahejme do té Stardance comedy Geňu, on jednak nikdy netančil společenské tance, a do Stardance šel jako záskok za Koptu na poslední chvíli. Rozdíl mezi společenským tancem a moderním, skoro Graham tancem, je obrovský a vlastně pro společenský tanec nevýhodou. To jen pro ty, co mi píšou, že Geňa byl taky profi tanečník. Byl a úžasný, to je ale jiná píseň…” ulevil si na také Facebooku.

Zábava - další články

Doporučujeme