Popelko? Mladík napsal na seznamce všem dívkám se stejným jménem, než našel tu pravou

5. května 2019·Zábava·Karolína Stránská

Tinder je jednou z nejoblíbenějších online seznamek a pravděpodobně jednou z nejpoužívanějších aplikací vůbec. Ve svých telefonech ji má více než 50 milionů lidí kteří kolektivně "svajpují" doleva, či doprava podle toho, zda se jim fotka daného člověka líbí, nebo nelíbí. Co se ale stane, když prstem přejede na špatnou stranu?

Právě to se totiž stalo jednomu studentovi z univerzity v americkém Missouri. Uvedl pro server Unilad, že udělal osudovou chybu, když na fotce studentky jménem Claudia omylem “svajpnul” doleva. To totiž znamená, že vás daný jedinec nezajímá a aplikace se vás nebude snažit dát dohromady.

Hayden se přes svůj omyl nemohl dostat a když se podíváme na fotky dané hledané, není těžké pochopit, proč tomu  tak je. Je to krásná dívka a, jak řekl sám Hayden, zdá se být sebevědomá a zábavná.

Princ v nesnázích se tedy rozhodl, že se jen tak nedá. Přece si nenechá utéci svou životní lásku! Stálo ho to poměrně extrémní metody. Napsal totiž každé Claudii, kterou našel na seznamu studentů své univerzity.

“Ahoj, Claudie z univerzity v Missouri. (Nebo si to alespoň myslím). Nedávno jsem udělal strašlivou chybu a svajpnul jsem na profilu Claudie doleva. Doleva znamená špatně. Kdyby Tinder uváděl celá jména, bylo by to snazší. Ale takhle ji musím popsat. (…) Chtěl jsem svajpnout doprava, ale stalo se. Pokud jsi ta Claudia, kterou hledám, napiš mi “doprava”, nebo “doleva”, podle toho, zda máš zájem, a můžeme jít na kafe nebo tak něco. Kdybys zájem neměla, tak v pohodě, chápu to. Pokud nejsi ta Claudia, kterou hledám, ale znáš jinou Claudii, šiř moji zprávu, prosím!”

Samozřejmě netrvalo dlouho a pravá Claudia zveřejnila mail na svém Twitteru. Hayden na její příspěvek vtipně odpověděl: “Hele, toho kluka znám!”. Zda ho poznala i Claudia zatím nevíme. Za tu vytrvalost by si to ale zasloužil. Nebo ne?

Zábava - další články

Doporučujeme