Prázdniny podle znamení zvěrokruhu: Nevíte, kam vyrazit? Zeptejte se hvězd

15. června 2022·Zábava·Redakce

Ilustrační foto (Shutterstock)

Raci jsou rádi s rodinou. A pak je jedno, zda doma, nebo na cestách. Štíři se naopak chtějí toulat, potřebují k životu adrenalin a dobrodružství. Jak vše skloubit dohromady? Zjistěte podle hvězd, kde vám nebo vašim blízkým bude nejlíp a jakou dovolenou ocení. S tím poradí web Dáma.

Beran

Znamení, které si léto vysloveně užívá. Teď pro ně nastává ideální roční období. Berani mají rádi teplo, spoře oděné ženy podněcují Beraní fantazii, i ženy narozené v tomto znamení ocení fakt, že muži odkládají formální oblečení. Navíc se Berani rádi toulají a teplé noci jsou k tomu ideální.

Býk

Býci se těší na letní lásku, ale taky na ovoce, na dlouhé procházky, nejspíš zamíří na venkov, aby relaxovali v přírodě.

Blíženci

Blížence lákají zahrádky u podniků i festivaly. Občas rádi zmizí s kamarády na jedno a vrátí se až druhý, někdy třetí den ráno. Tolerance partnerů dostane zabrat.

Rak

Raci se těší na zavařování, pečení, zahrádku a rodinnou dovolenou. Chvíle strávené v kruhu nejbližších jim nic nenahradí.

Lev

Mladí Lvi a Lvice se těší na producírování u moře či na plovárně, staří Lvi a Lvice se rádi předvedou s jachtou či na luxusní dovolené, pokud si to ovšem můžou dovolit. Pokud ne, poněkud nekriticky si hrají na kapitány na souši.

Panna

Panny rády cestují a cestu si taky řádně naplánují. Pečlivě vyberou plavky, dovolenou, hotel i společnost. Pak přísně zhodnotí, jestli všechno klaplo.

Váhy

Váhy nerady plánují samy, takže často nechají rozhodovat partnera, a někdy se proto nevyhnou zklamání. Vahám se není úplně snadné zavděčit, protože chtějí od všeho trochu. A někdy je jim „bramborák moc bramborovej“.

Štír

Sex, sex, sex… a toulání, dovolená nejlépe divoká a románek nejlépe taky divoký. A když ne románek, tak aspoň nějaká adrenalinová zábava, jinak udělají okolí peklo.

Střelec

Střelci jsou rození cestovatelé a tím je to dané. Vysypou kasičku a vyrazí na nejdelší cestu, jakou si mohou dovolit, klidně pěšky a s batohem na zádech. Pokud chcete jet s nimi, musíte se zatraceně snažit, abyste drželi krok.

Kozoroh

Kozorozi mají rádi luxus, pohodlí a nepotrpí si na mimořádky. Ideální dovolená je pro ně pěkný hotel, dobrý penzion nebo precizně naplánovaná výprava. Nedostatek financí je stresuje, takže když mají prázdnou kapsu, zůstanou raději doma.

Vodnář

S Vodnářem můžete vyrazit kamkoli, nevyžaduje luxus, zato má vysoké nároky na zábavu a zážitky. Cítí se dobře jako surfař i na festivalu, nevyhovují mu okázalé hotely.

Ryby

Koukejte s nimi na západ slunce, sbírejte mušličky, naperte do nich romantiky, kolik snesou, a pokud se cukají, nechte je na pokoji. Ony už si zpětně ideální dovolenou domyslí.

Zábava - další články

Doporučujeme