Premiéra Tajemství staré bambitky 2: Podívejte se, jak to hercům slušelo a kdo chyběl

10. února 2022·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Premiéra Tajemství staré bambitky 2. (Foto: Profimedia)

Dlouho očekávaná pohádka Tajemství staré bambitky 2 má za sebou slavnostní premiéru. Ta se konala ve Slovanském domě v Praze a nechyběli na ní ani hvězdní hosté. Děti a jejich rodiče se tak mohli setkat například s Veronikou Khek Kubařovou, Kamilou Janovičovou, Jiřím Lábusem či Miroslavem Vladykou. Bohužel herci Ondřej Vetchý, Tomáš Klus a představitelka princezny Valentýna Bečková na akci chyběli.

Tak dlouho se čekalo, ale přeci se tvůrci premiéry pokračování pohádky Tajemství staré bambitky 2, dočkali. Datum totiž neustále odsouvala nepříznivá situace okolo pandemie covidu-19. V úterý se tak ve Slovanském domě v Praze sešli tvůrci, herci a i rodiče s dětmi, které se na pohádku velmi těšily.

Před samotnou projekcí moderátorka večera, herečka Dana Morávková poděkovala všem, kdo se na snímku podíleli a postupně představila hlavní tvůrce a protagonisty příběhu. V sále se tak objevili režisér Ivo Macháček, herci Veronika Khek Kubařová, Kamila Janovičová, Václav Noid Bárta, Markéta Planková, Jiří Lábus, Miroslav Vladyka a další členové štábu.

Bohužel na akci chyběl zpěvák a herec Tomáš Klus a představitelka princezny Johanky Valentýna Bečková. Oba však poslali divákům do sálu zdravici na videu. Herce dostihl v den premiéry covid-19. Naopak malá herečka si užívala zasloužené jarní prázdniny s rodinou v Alpách. V sále chyběl také představitel hrnčíře a loupežníka Karaby Ondřej Vetchý. U něj je ale obecně známo, že se premiér svých filmů účastní jen zřídka.

Foto: Profimedia

Zábava - další články

Doporučujeme