S létem a Radiokempy Frekvence 1 se rozloučíme na Lipně. Hvězdným hostem bude kapela Mirai

18. srpna 2022·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Radiokempy Frekvence 1. (Foto: Frekvence 1)

Celé prázdniny vyrážíme za vámi posluchači na tradiční roadshow po českých kempech. S létem a letošními Radiokempy se rozloučíme 24. srpna v Camping Lipno Modřín. Hvězdným hostem bude kapela Mirai.

Radiokempy Frekvence 1 začínají vždy ve 14 hodin a od 19 hodin do 20 hodin se můžete těšit na živý koncert speciálního hudebního hosta. V této roli se postupně už vystřídali Tomáš Klus, Buty, Marta Jandová, Mig 21 nebo Pokáč.

Po celou dobu veškeré dění z Radiokempů Frekvence 1 přenášíme přímo do éteru. Návštěvníci mají navíc jedinečnou příležitost nakouknout pod pokličku vzniku živého vysílání a přímo při práci sledovat své oblíbené moderátory. A co by to bylo za kemp bez táboráku? I na ten se můžete těšit, a samozřejmě také na opékání špekáčků.

24. srpna s kapelou Mirai

Speciálním hostem posledního Radiokempu Frekvence 1 bude kapela Mirai “Moc se těšíme, naposledy když jsme se účastnili, byla to totální pecka i přes nepřízeň počasí,”  říká frontman Mirai Navrátil. Na programu bude také řada soutěží a klání, chybět nebude ani oblíbený fotokoutek vybavený různými bláznivými kostýmy, parukami a dalšími nezbytnými doplňky. Po celou dobu budeme veškeré dění přenášet živě do éteru Frekvence 1.

Od 14 hodin do 19 hodin se můžete těšit na živé vysílání s oblíbenými moderátory Frekvence 1 Janou Knížkovou, Romanem Mikeschem, Tomášem Fílou a Lucií Šmídovou. Od 19:00 pak bude následovat koncert kapely Mirai.

Camping Lipno Modřín se nachází přímo u Lipenského jezera. Pro hosty má vlastní oblázkovou pláž se stanicí vodní záchranné služby. Přímo z kempu je vidět na unikátní Stezku korunami stromů, která nabízí turistům jedinečný zážitek a výhledy do dalekého okolí. Vedle Stezky najdete také dětské hřiště Království lesa.

Adresa kempu: Lipno 307, 382 78 Lipno nad Vltavou

Více informací o Radiokempech Frekvence 1 se dozvíte zde!

Energii Radiokempům dodávají čerpací stanice MOL a prémiová paliva MOL EVO.


Partnerem Radiokempů jsou Zlatí medvídci Haribo, kteří letos slaví 100 let.

Zábava - další články

Doporučujeme