Tato dívka je hitem internetu! Těsně před porodem dodělávala vysokoškolské zkoušky

27. prosince 2017·Zábava·Redakce

Foto: Twitter/Nayzia Thomas

Nayzia Thomas (19) je studentkou psychologie na univerzitě Johnson County v Overland Parku v Kansasu. Když se 11. prosince začalo drát miminko na svět, měla jen několik hodin na dokončení závěrečné zkoušky.

Dvoucentimetrová dilatace a dívka teprve dokončovala poslední úpravy na svém notebooku. Poté následovala procházka kolem nemocnice. Nayzia se snažila utlumit bolest a uvolnit se. “To je tak nějak vše, co můžete dělat, když se vám má narodit miminko.”  

Její syn, Antony, se narodil v půl druhé odpoledne následující den. Později se dívka dozvěděla, že ze zkoušky dostala jedničku. Ukončila tak úspěšně celý semestr.  

Na Twitteru zveřejnila fotografii, na které dokončovala zkoušku z nemocničního lůžka, se slovy: “Fotku pořídila moje maminka. Ano, perfektně to charakterizuje můj život. Budu matka, ale semestr ještě neskončil.”  

Fotka se velmi rychle začala šířit a teď už má více než 130 tisíc lajků. Nayzia přiznala, že škola byla přítěžím. Těhotenství je podle jejich slov nejen fyzickou, ale i mentální a emocionální zátěží.

“Není to jen o vstávání a chození do třídy. Musíte dělat víc, abyste byli úspěšní na univerzitě,” dodala Nayzia. “Žádá si to hodně psychické připravenosti a jsou dny, kdy vás to přemůže. Musíte zůstat silní. 

Dívka za mnohé vděčí své matce, Aishe Kelley, která Nayziu naučila, jak se vypořádat s těžkými situacemi. “Všechno to přišlo od mé matky. Má lupus a je svobodná. Je neuvěřitelné, co všechno dokázala přemoci,” řekla.  

Aisha (40) je matkou třech dětí a je ráda, že její dcera po ní zdědila silnou povahu. “Vychovaly mě silné ženy. Vždy jsem byla silná,” řekla pro ABC News. “Chci být u toho, jak se bude moje nejmladší dítě měnit,” dodala Aisha. “Chci ji vidět růst jako ženu a chci sledovat, jak bude svou lásku přenášet na své dítě.”  

Zábava - další články

Doporučujeme