Tohle jsme si vyšlechtili: Po internetu koluje děsivý snímek z MRI mopse

8. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook, Shutterstock

Ačkoli se mopsi v současné době těší velké popularitě, málokdo ví, jak vlastně vypadají uvnitř. Podle tohoto rentgenu to tedy žádný pěkný pohled není. Obrázek sdílel na Twitteru komik Andy Richter a okamžitě ho sdílely tisíce lidí. 

Že vám mopsi přijdou roztomilí? Raději se nikdy nedívejte na jejich MRI.

Když přijde na takzvaná designová plemena, zdá se, že je lidé buď milují, nebo nenávidí. Vykulení malí mopslíci nejsou žádnou výjimkou. Zatímco někteří lidé je naprosto zbožňují, jiní zvířata litují a vidí jen jejich zdeformované tělo a zdravotní problémy.

Debatu o mopsech nedávno opět rozproudil americký komik Andy Richter, když na svůj Twitter pověsil neobvyklou fotografii. “Mops mého kamaráda musel k veterináři,” napsal stručně a připojil snímek psovy hlavy z magnetické rezonance, který vypadá jako z jiného světa.

Obrázek si rychle získal značnou pozornost. Získal více než sto tisíc lajků, desetitisíce komentářů a tisíce sdílení. Mopslíci jsou ohavnou připomínkou všech bezděčných krutostí, jakých jsou lidské bytosti schopny,” zní například jeden komentář. “Už nikdy neusnu,” napsal další.

“Tohle mi způsobilo záchvat smíchu na dobré dvě minuty,” přiznal další člověk. Jiný diskutér poznamenal, že mopsi jsou zřejmě jediným tvorem, který vypadá stejně na magnetické rezonanci jako ve skutečnosti. 

Zábava - další články

Doporučujeme